Waar ben je naar opzoek?

Hebben de kinderen een dagje vrij, vakantie of ben je op zoek naar een leuk uitje voor in het weekend? Leuke dingen doen hoeft niet duur te zijn. Het kan zelfs helemaal gratis! Een uitstapje naar een pretpark kan ook flink in de papieren lopen. Love2BeMama heeft per provincie een lijst gemaakt met de leukste gratis uitstapjes voor het gezin. En het mooist van al deze leuke activiteiten is dat ze helemaal NIETS kosten! In dit blog vind je de gratis uitjes in Nederland. We wensen jullie alvast veel plezier! Enne…laten jullie ons weten hoe het was?

Heb jij een leuk GRATIS uitje wat ook in deze lijst past? Mail ons!
Vermeld er wel even duidelijk bij voor welke provincie dit uitje is.

Uitjes voor iedereen

Het leven kost veel geld. Zeker als je kinderen hebt. Er zijn ook gezinnen die het echt niet breed hebben en in sommige gevallen helemaal geen geld over hebben voor een leuk uitje. Toch kun je met een klein of géén budget al lekker op pad gaan. Er zijn tal van gratis uitjes in Nederland te vinden die voor iedereen toegankelijk zijn. En tussen die gratis uitjes zitten echte pareltjes. Wij hebben voor jullie een overzicht gemaakt van gratis uitjes en per provincie de leukste uitjes eruit gezocht. Deze blogs worden regelmatig ge-update.

Overzicht gratis uitjes Nederland

In Nederland zijn er veel leuke gratis (en low budget) uitjes te vinden. We zijn in eerste instantie op zoek gegaan naar de leukste gratis uitjes in Nederland, maar hebben hier ook low budget uitjes aan toegevoegd.

Dit vinden wij de leukste gratis uitjes in Nederland. Heb jij hier een aanvulling op? Je kan een reactie achterlaten of ons een mailtje sturen! Ben jij op zoek naar een gratis uitje in een andere provincie? Hieronder vind je een lijst met de leukste (gratis) uitjes in Nederland.

Gratis uitjes in Nederland voor het hele gezin
Love2BeMama

De redactie van Love2BeMama zoekt dagelijks de leukste, interessantste en belangrijkste nieuwtjes voor jou op zodat jij niet verder hoeft te zoeken. Ook posten wij verhalen van moeders. Je dagelijkse portie nieuws, echte verhalen en blogs bij elkaar!

Heb je een tip? Stuur een mailtje naar [email protected].

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 4 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 4 maanden geleden
  • 4 minuten lezen