Waar ben je naar opzoek?

Ons advertentiebeleid

Advertentiebeleid van Love2BeMama

Op Love2BeMama worden advertenties geplaatst. Zo is het gewoon. Maar we willen wel eerlijk en transparant zijn over hetgeen waar we voor betaald worden. Alles wat je leest en ziet is door Linda of een blogger uit het L2BM team geschreven. Voorop staat dat wij inkomsten genereren uit deze website. 

Met het plaatsen van advertorials en advertenties kunnen wij niet alleen in ons eigen levensonderhoud voorzien maar ook de hosting van de website betalen, het platform onderhouden zodat alles goed blijft werken en jullie elke dag van de leukste artikelen voorzien. Gratis!

Om deze blog te kunnen onderhouden en inkomsten te genereren halen wij adverteerders binnen. Ze benaderen ons omdat ze dit platform interessant vinden voor hun advertenties. De doelgroep en de bezoekersaantallen spreken ze aan. De adverteerders willen graag een advertentie bij ons plaatsten. Om ervoor te zorgen dat adverteerders ons blijven benaderen werken wij dus heel hard aan een platform waar we dagelijks (veel) bezoekers mogen ontvangen. We schrijven elke dag blogs en daar gaat veel tijd inzitten. Maar dat is niet erg want het is ons werk. Maar ergens moeten wij van betaald worden!

Er komen vaak negatieve reacties op campagnes en advertenties. Jammer want als je in de bioscoop een film kijkt, een tijdschrift koopt of een filmpje op YouTube bekijkt krijg je ook te maken met (sluik) reclame. En daar hoor je bijna niemand over. Dus zo heel gek is het niet. Vandaar de uitleg hoe wij te werk gaan.

Geen onzin

Over alles wat we schrijven zijn we eerlijk. Als we een merk niet bij ons platform vinden passen of we staan er niet achter, dan gaan we de samenwerking niet aan. We verkopen geen onzin. Maar we willen wel een ieder van onze doelgroep tegemoet komen. Daarom kan het zijn dat het één je meer aanspreekt dan het ander. En wat jou niet aanspreekt, spreekt een ander misschien weer wel aan.

Advertorials

Er worden advertorials geplaatst op Love2BeMama. Je hebt hebt zelf de keus of je de advertorial zou willen lezen of niet. De advertorials worden in een aparte categorie geplaatst en geschreven door de commerciële redactie. Onderaan de blog zal ook komen te staan: ‘Dit is een gesponsorde blogpost’. Je kunt dus heel snel en goed zien als het een blog is waarbij het gaat om een betaalde samenwerking.

Een advertorial is een blog met gerichte reclame erin. De ene keer springt een advertorial er meteen uit en een andere keer zie je het pas wat later. Je kunt een advertorial meteen herkennen aan de categorie waarin het is geplaatst. De advertorials schrijven wij allemaal op maat.  Maar wel met instructies wat erin moet komen te staan. Zo staan er ook meerdere (affiliate) links in naar het betreffende product of bedrijf. We maken de verhalen zo interessant, leuk en persoonlijk mogelijk. Met een persoonlijke touch. Bijvoorbeeld een foto of een filmpje.

Er zijn ook bedrijven die niet onder hun advertentie vermeld willen hebben dat het een ‘advertorial’ is. Omdat ik toch transparant wil blijven naar jullie als lezers komt hierbij te staan: ‘in samenwerking met...’. Ook dan is er betaald voor de advertentie.

Gesponsorde producten

We krijgen regelmatig producten opgestuurd, worden ergens voor uitgenodigd of mogen een dienst proberen of een vakantie testen.  Vooral nieuwe dingen willen bedrijven graag aanprijzen bij de doelgroep.

We geven van te voren duidelijk aan dat we dit zelf testen, dat wek het gekregen hebben of op uitnodiging zijn gekomen. Staat het product ons van te voren al niet aan, dan melden wij dat aan het bedrijf en gaan we er verder niet mee in zee. Je vindt bij ons alleen producten, diensten, vakanties of dagjes weg waar wij zelf heel enthousiast over zijn en een echte aanbeveling vinden.

Affiliate links

Affiliate links gebruiken wij soms in blogs. Dit zijn links om inkomsten te generen van andere webwinkels of bedrijven zoals bijv. boeken en producten bij Bol.com. Onderaan de tekst zal duidelijk staan als er affiliatie links zijn verwerkt in de tekst waar wij dus extra inkomsten uit genereren. Staat dit er niet bij dan zijn het tips van de redactie van Love2BeMama.

Blogs

Als er bij een blog geen vermelding ‘advertorial’ staat maar wel links zijn naar webwinkels, merken of bedrijven dan is dit vanuit de redactie geschreven, omdat wij daar zo enthousiast over zijn, en worden wij niet voor betaald.

Privacyverklaring

Love2BeMama heeft een privacyverklaring op laten stellen. Hierin staat duidelijk hoe wij omgaan met je privacy.

Laatste berichten

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 3 weken geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 3 weken geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 1 maand geleden
  • 7 minuten lezen