Waar ben je naar opzoek?

Samenwerken met bloggers? Neem contact op!

Ben jij op zoek naar een toffe en succesvolle samenwerking? Wil je samenwerken met bloggers? Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan Love2BeMama. Hier vind je onze contactgegevens. Heb je een tip? Een goed idee voor Love2BeMama? Wil je geïnterviewd worden, misschien een blog gebruiken als bron voor je eigen website of heb je een andere vraag?

Samenwerken met bloggers: Contactgegevens Love2BeMama

Ik sta open voor leuke reacties, vragen, tips en informatie. Neem contact op via [email protected].

Voor meer informatie voor een mogelijke samenwerking in de vorm van een advertorial, review, winactie, banner of een samenwerking op maat kun je een mail sturen naar [email protected] of neem eens een kijkje op de website DutchFamilyWorks om een indruk te krijgen van wat samenwerken met bloggers is en wat wij in 11 jaar tijd al gedaan hebben.

Samenwerken Voor bedrijven, pers en pr-bureau’s

Heb je interesse in samenwerken met bloggers? Wil je mij persberichten, producten (voor reviews) of andere voor de doelgroep interessante informatie sturen? Dat mag en kan. Hiervoor ontvangen wij graag eerst persoonlijk bericht. Je kunt contact opnemen met Linda Bosscher en onze adresgegevens en Media Kit opvragen om te adverteren.

Heb jij een product, merk, webshop, dienst of bedrijf en zoek je een leuke samenwerking met een blog brand, voor meer bekendheid online? Heb je interesse in een samenwerking met één van de merken van DutchFamilyWorks? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor samenwerken met bloggers en adverteren op Love2BeMama?

Neem contact op met Linda Bosscher [email protected] om alvast kennis te maken of vraag een voorstel op maat aan!

MEERWAARDE VAN SAMENWERKEN

Wil je weten wat de meerwaarde is van samenwerken met bloggers van Love2BeMama? Het is onze kracht dat we onafhankelijk werken in de online advertising. Dat heeft voordelen voor jou:

  • Je bent goedkoper uit dan bij grote mediabureaus.
  • Je hebt meer persoonlijk contact. 
  • We kunnen snel handelen. 
  • We maken voor jou creatieve en unieke campagnes die geloofwaardig en echt zijn.

Informatie over adverteren? Klik hier!