Waar ben je naar opzoek?

Adverteren

Adverteren op mamablog Love2BeMama

Wat leuk dat je interesse hebt in een samenwerking met Love2BeMama. Voordat we je meer vertellen over de mogelijkheden, heb je al gelezen wie wij zijn en wat wij doen? Love2BeMama maakt eigen (gesponsorde) content en we plaatsen content, campagnes en nieuwsberichten waar we 100% achterstaan. Samenwerkingen die wij aangaan moeten bij onze missie passen, bij onze doelgroep en een positieve invloed hebben op moeders (to be). 

Voordat je gaat lezen!

Ben je op zoek naar een barterdeal of gratis publicatie? In de meeste gevallen werken wij niet op deze manier samen. Voor het opsturen van producten of een verzoek voor zo’n soort samenwerking verwijzen wij je naar deze pagina waar je contact op kan nemen. Ook kun je meer lezen over ons advertentiebeleid, onze disclaimer en onze privacyverklaring.

Samenwerken met Love2bemama

Love2BeMama is in 2010 opgericht door Linda Bosscher. Dit jaar bestaat Love2Bemama 10 jaar en Love2BeMama is recent in een nieuw jasje gestoken: een nieuwe website en huisstijl en vele toffen nieuwe plannen! Linda draait met haar blog al vele jaren mee en heeft veel kennis opgedaan. Ook heeft ze met vele grote merken samengewerkt, een column gehad op de website van Ouders van Nu en in verschillende online en offline media gestaan. Ze weet als geen ander wat er speelt binnen de doelgroep en wat de doelgroep interessant vindt.

Als je met Love2BeMama gaat samenwerking ga je een persoonlijke en eerlijke samenwerking aan. Vertel ons wat je wil bereiken en wij maken een plan van aanpak. Zonder tussenkomst van een Mediabureau of externe partij voor de sales.

Adverteren op Love2BeMama

Love2BeMama is onderdeel van de online uitgeverij DutchFamilyWorks. De samenwerkingen en advertenties zijn bij ons allemaal maatwerk. Linda voert de creatieve kant uit en is dagelijks bezig met het uitdenken en vormgeven van campagnes, het aansturen van het L2BM team en het creëren en posten van content op de website en verschillende Social Media kanalen.

Met een advertentie op Love2BeMama.com bereik je ruim 85.000 unieke bezoekers per maand. Een Google Analytics overzicht is aan te vragen bij aanvraag advertentiemogelijkheden. Deze is altijd up to date.

Facebook: 36.000+ likes met hoge interactie
Instagram: 5500+ volgers, stories gemiddeld 1500 views per storie
YouTube: 1170 volgers, 106.145 weergaven (december 2019)
Pinterest: 425,5 k maandelijkse kijkers

Besloten Facebookgroepen

Love2BeMama beheert ook verschillende besloten Facebookgroepen. O.a. de Facebookgroep ‘Hoe overleef ik mijn pubers’ (1000+ leden).

Leuke weetjes:

 • In november 2019 is er wederom een blog viral gegaan.
 • Love2BeMama is een onafhankelijke blog. Zonder tussenkomst van een Mediabureau. Daardoor heb je persoonlijker contact en ben je goedkoper uit.
 • Zoek je op ‘mamablog’ in Google? Dan staat Love2BeMama bovenaan!
 • Love2BeMama krijgt een eigen Podcast.
 • We hebben nu een Things2Do en Webshops2Love catalogus waar je ook (voor een klein bedrag) in kan adverteren.

De mogelijkheden voor jou

Wij zijn een groot voorstander van exposure op lange termijn en maken met veel creativiteit een campagne voor een langere termijn. Want dan ben je veel beter zichtbaarder voor de doelgroep. Vraag ons zeker naar de mogelijkheden!

Advertentiemogelijkheden:

 • Plaatsing van banners.
 • Uitgelichte uitjes, producten en webshops.
 • Een eigen landingspagina voor webshops in de Webshops2Love.
 • Een eigen landingspagina voor vakantieparken, vakantiehuizen, restaurants, hotels, dierenparken etc. in onze Things2Do catalogus.
 • Een linkvermelding.
 • Een doorlopende campagne.
 • Een korte campagne / advertorial.
 • Adverteren op Social Media.
 • (Product) reviews en winacties.
 • Affiliatemarketing.

Let op: Ik plaats geen producten in ruil voor exposure. Bij interesse in een samenwerking verwijs ik je door naar onderstaande mogelijkheden. Wanneer het om een gesponsorde blog gaat vermeld ik dit erbij in de blog.

Wil je de tarievenkaart ontvangen?
Stuur een mailtje naar Linda Bosscher: [email protected].

Portfolio

In de afgelopen 10 jaar heeft Love2BeMama een heel mooi portfolio mogen opbouwen. Zie onze Mini Portfolio hieronder. Wil jij meer zien dan verwijzen we je door naar de website van DutchFamilyWorks.

Love2BeMama is ingeschreven onder DutchFamilyWorks bij de KVK te Meppel onder nummer 50913808.
Ons btw-id: NL002161521B25