Waar ben je naar opzoek?

Over L2BM

Het verhaal van Love2BeMama

Lieve moeders en vaders (to be), opa’s en oma’s of misschien wel leerkrachten; wat leuk dat je Love2BeMama hebt gevonden! Love2BeMama is een online community, een platform voor moeders en vaders (to be) met kinderen tot en met 15 jaar. Het L2BM team inspireert jou elke dag met de allerleukste content en nieuwtjes. Hier lees je hoe Love2BeMama is ontstaan en wie de drijvende kracht is achter dit populaire platform.

In 2020 bestond Love2BeMama 10 jaar en dat hebben we gevierd met een vernieuwde website en huisstijl.

In januari 2009 is Linda Bosscher gestart met Love2BeMama. Na de geboorte van haar zoon zocht ze op internet naar herkenning, eerlijke verhalen van andere moeders over het moederschap en de leukste webshops. Het moederschap was hard werken, overweldigend en zwaar. Hoe deden andere moeders dat toch? Dit alles kon ze niet vinden en daarom is ze zelf een blog gestart. Als een van de eerste mamabloggers veroverde ze het internet met haar blog. Met de opkomst van influencers en bloggers is Love2BeMama ook groot geworden. Inmiddels staan er ruim 4000 blogs op Love2BeMama, is er een bloggersteam, heeft Love2BeMama een groot bereik op Social Media en hebben we in verschillende online en offline media gestaan met o.a. viral blogs of in samenwerking met opdrachtgevers voor campagnes.

Linda Bosscher is 37 jaar, getrouwd en moeder van 3 kinderen (13, 12 en 10). Ze is content creator en blogger a.k.a. influencer. Afgestudeerd aan de Pabo maar kort werkzaam geweest in het onderwijs omdat het ondernemerschap aan haar trok. Op dit moment woont het hele gezin voor langere tijd op Curaçao en is ze samen met haar man een nieuw bedrijf gestart: Het Investeringsplan.

Volg Linda!

Stuur Linda een mailtje, vindt ze leuk!

Linda Bosscher op Instagram met eerlijke stories van het alledaagse leven!

Zullen we connecten op LinkedIn?

Uit ervaring weet Linda dat moeders heel onzeker kunnen zijn. Op Love2BeMama wil ze voor moeders een fijne plek creëren waar ze eerlijke en oprechte info kunnen vinden, een plek waar ze zich thuis voelen en waar ze graag komen. Hun dagelijkse portie Love2BeMama! Op deze blog krijgen moeders het gevoel dat wat ze doen goed genoeg is.

De missie van Love2BeMama is dat ze moeders het gevoel willen geven dat ze SUPERMAMA’S zijn, dat ze de wereld aan kunnen, dat ze ONMISBAAR zijn en dat wat ze doen GOED GENOEG is.