Waar ben je naar opzoek?

Over L2BM

Welkom bij Love2BeMama

Lieve allemaal, Wat leuk dat je Love2BeMama hebt gevonden! Ik ben blij dat je hier bent. Love2BeMama is mijn online community (voor moeders -to be- met kinderen van 0 tot 18 jaar), mijn plekje op het internet waar ik mijn ervaringen deel als moeder maar ook mijn leven (in het buitenland) met kinderen. Of je nu al een ouder bent, er binnenkort een wordt, een trotse opa of oma bent, of misschien een leraar die met kinderen werkt, je bent hier welkom!

In 2020 vierden we het 10-jarig bestaan van Love2BeMama met een gloednieuwe website en huisstijl. Nu zijn we alweer 4 jaar verder, in 2024. Tijdens die 4 jaar zijn er veel veranderingen geweest bij Love2BeMama. In 2021 zijn mijn familie en ik geëmigreerd met mijn gezin naar Curacao, en dat bracht wat veranderingen met zich mee.

De website heeft een tijdje stilgelegen, maar omdat Love2BeMama nog steeds veel bezoekers trekt, blijft de website actief. Ondanks dat ik een tijdje weg ben geweest heb ik niet stil gezeten; op mijn Social Media kanalen ben ik erg actief en vertel ik graag over emigreren en ons leven op Curacao. De laatste tijd begint het ook steeds meer te kriebelen om hobbymatig weer aan Love2BeMama te werken. Door mijn grote bereik doet het stiekem een beetje pijn om deze website te laten verstoffen. So…. i’m back!

Love2BeMama wordt nu door mij alleen gerund, puur als hobby en wanneer ik zin heb. Ik ga geen betaalde samenwerkingen aan en doe niet aan campagnes (tenzij je een briljant idee hebt, stuur me dan een e-mail!).

Ook zal ik meer delen over onze emigratie naar Curaçao (in 2021) en handige tips geven voor wie ook overweegt te emigreren naar dit prachtige eiland! 🇨🇼 Tevens zal ik belangeloos de leukste (verborgen) plekken en tips van Curaçao delen voor als je hier naartoe (op vakantie) gaat.

🇨🇼 Wil jij met mij een barter-deal samenwerking aangaan (om je bedrijf/dienst/product -op Curacao- te promoten)?
Of wil je mijn verhaal gebruiken voor een interview, een artikel of een andere online/offline uiting? Stuur mij dan een e-mail.

Het begon allemaal in januari 2009, toen ik, Linda Bosscher, Love2BeMama startte. Na de geboorte van mijn zoon zocht ik op internet naar eerlijke verhalen van andere moeders, maar ik kon niet echt vinden wat ik zocht. Dus besloot ik zelf een blog te starten. Als een van de eerste mamabloggers begon ik mijn avontuur op het internet. Nu, ruim 4000 blogs later, heeft Love2BeMama nog steeds dagelijks veel bezoekers en heb ik in het verleden samengewerkt met veel bloggers en zijn we onder de aandacht gekomen bij online- en offline media.

Ik ben 38 jaar, getrouwd en moeder van drie kinderen in de leeftijd van 14, 13 en 11 jaar oud. Ik ben afgestudeerd aan de Pabo, maar heb niet lang in het onderwijs gewerkt omdat het ondernemerschap mij meer trok. In augustus 2021 zijn we redelijk onverwachts vertrokken naar Curacao. Op dit moment woon ik samen met mijn gezin op Curacao.

Als moeder weet ik hoe onzeker je kunt zijn. Daarom wil ik met Love2BeMama een veilige plek creëren waar moeders eerlijke en oprechte informatie kunnen vinden, waar ze zich begrepen voelen en waar ze graag komen voor een dosis positiviteit. Op Love2BeMama wil ik moeders laten voelen dat wat ze doen goed genoeg is.

Mijn missie met Love2BeMama is om moeders het gevoel te geven dat ze supermama’s zijn, dat ze de wereld aankunnen, dat ze onmisbaar zijn en dat wat ze doen goed genoeg is. Want dat zijn ze echt. Jij bent als moeder goed genoeg!

Liefs, Linda

Laatste berichten

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 3 maanden geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 3 maanden geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen