Waar ben je naar opzoek?

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

4 minuten lezen Linda Bosscher Linda Bosscher
Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

Op dit moment is Curacao een populair vakantieland. In 2022 zijn er 500.000 toeristen op Curacao geweest. En dat te bedenken dat het eiland rond de 120.000 inwoners kent. Dagelijks komen er veel toeristen aan op Curacao. Per vliegtuig of per cruiseschip. Wil jij ook naar Curacao? Hier vind je goedkoop vliegen naar Curacao tips.

Waarom naar Curacao?

Wij zijn sinds 2009 een aantal keer op het eiland geweest. Een vakantie Curacao met kinderen is heerlijk! Vanaf de eerste keer op Curacao zijn wij fan van het eiland. Begin 2021 hebben we heel spontaan besloten een tijdje hier te gaan wonen. We hebben hier een huis gekocht en wonen hier nu ruim 1,5 jaar. Curacao is een heerlijk eiland. Het fijne is dat hier gewoon Nederlands gesproken wordt, de zon altijd schijnt en je hele fijne stranden hebt. Curacao is ook een zeer kindvriendelijk eiland. Er zijn vele leuke activiteiten voor kinderen, waaronder bezoekjes aan het strand en het prachtige Christoffelpark. Het eiland kent een rijke flora en fauna én stranden.

Bovendien zijn er talloze gezellige restaurants, terrassen en leuke café’s te vinden. Ook is hier een ruim aanbod aan watersportactiviteiten. We genieten met volle teugen van het eiland en de mooie momenten. De kinderen hebben hier een prachtige tijd en ik vind het fijn dat we hier kunnen wonen. We hopen nog vele jaren van Curacao te mogen genieten. Dankbaar voor de mooie herinneringen die we hier gekregen hebben. Het is een uniek eiland met verborgen schatten en prachtige natuur. Een plek waar je veel kunt ontdekken en de tijd soms stil lijkt te staan. Op sommige dagen kan je alleen maar genieten van de rust en stilte.

Je kunt wegdromen in de prachtige kleuren, geuren en geluiden die het eiland te bieden heeft. Het is een plek waar je niet snel verveelt en waar je vele avonturen beleeft. Kortom, Curacao is een uniek eiland waar jij je niet gaat vervelen. dat veel te bieden heeft. Het eiland is ons tweede thuis geworden en ik ben blij dat we hier mogen wonen.

Emigreren naar Curacao ervaringen: blijven we of gaan we terug naar NL?

Ben je op zoek naar emigreren naar Curacao ervaringen? Zoek niet langer verder; ik kan je er alles over vertellen. Acht maanden geleden besloten we om voor een half jaar naar Curacao te gaan met de kinderen. We hebben hier…

  • Linda Bosscher

Goedkoop vliegen naar Curacao tips

Ik kan mij goed voorstellen dat jij ook verlangt naar een vakantie op Curacao. Zeker als het in Nederland koud, donker en grijs is. Maar zo’n vakantie is niet goedkoop. Wil jij graag op vakantie naar Curacao maar wel voordelig vliegen? In dit blog geef ik je wat tips.

Een reis naar het prachtige eiland Curacao kan verrassend betaalbaar zijn als je de juiste tactieken toepast. Hier zijn enkele tips voor een budgetvriendelijke reis naar Curaçao.

Buiten de vakantie is altijd goedkoper

De beste goedkoop vliegen naar Curacao tips? Kun je buiten de Nederlandse schoolvakanties om op vakantie? Dat is altijd een goed idee; het is vaak een stuk rustiger én goedkoper. Hoewel Nederlandse scholen de meeste vakantiedagen hebben, is er nog steeds veel ruimte om te genieten van een lekkere vakantie buiten de gebruikelijke schoolvakanties. Misschien kent jouw school wel een vakantie die niet gelijk loopt aan de schoolvakanties van andere scholen. Als dat het geval is, kun je ervoor kiezen om tijdens deze vakantie te reizen.

Goedkoop vliegen naar Curacao tips

Doe je onderzoek: goedkoop vliegen naar Curacao tips

Voordat jij je vlucht boekt, moet u wat onderzoek doen naar welke luchtvaartmaatschappijen de beste deals hebben en op welke dagen ze vliegen. Daarnaast is het belangrijk om speciale aanbiedingen en kortingen van luchtvaartmaatschappijen te bekijken voordat je je vlucht boekt. Op deze manier kun je geld besparen en ervoor zorgen dat je de best mogelijke deal krijgt.

Flexibel zijn

Flexibel zijn met uw data is een van de beste manieren om geld te besparen op vliegtickets. Over het algemeen zijn vluchten duurder in het weekend en tijdens vakanties en in het hoogseizoen (juli-augustus). Als jij je reis rond deze tijden kunt plannen, is het misschien gemakkelijker om een goede deal te vinden voor vliegtickets. Bovendien hebben bepaalde dagen van de week vaak goedkopere vluchten dan andere, dus probeer indien mogelijk over te stappen wanneer je vliegt.

Boek vroeg of laat

Vroeg of laat boeken kan je ook helpen om een goede deal te scoren voor een vlucht naar Curaçao. Luchtvaartmaatschappijen bieden vaak korting op vluchten die weken of maanden van tevoren zijn geboekt, evenals lastminuteaanbiedingen voor degenen die bereid zijn op het laatste moment te boeken. Houd aanbiedingen zoals deze in de gaten als je op zoek bent naar een goedkope manier om weg te komen!

Goedkoop naar Curacao

Budgetvriendelijk naar Curaçao reizen hoeft niet moeilijk te zijn! Met wat zorgvuldige planning en onderzoek kom je meestal wel tot een goede prijs. De sleutel is om flexibel te zijn met data en tijden, speciale aanbiedingen van luchtvaartmaatschappijen te onderzoeken en vroeg of laat te boeken om te profiteren van kortingen die op die tijden beschikbaar kunnen zijn. Volg deze tips en je zult snel dit prachtige Caribische eiland gaan verkennen.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 38 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 14, 13 en 11 jaar. Wij wonen sinds 2021 op Curaçao.

Mijn blog Love2BeMama lag een tijdje stil. Deze heb ik als hobby weer opgepakt. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap, tips en informatie en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao en hoe wij een zoveel mogelijk vrij leven als gezin nastreven.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 3 maanden geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 3 maanden geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen