Waar ben je naar opzoek?

Ons team

Wij zijn moeders, wij zijn Love2BeMama! De populaire mamablog Love2BeMama is in 2010 opgericht door Linda Bosscher. Willen jullie weten wie ze zijn? Klik op onze foto en ga naar het profiel van de blogger. Heb jij ook ambitie om te bloggen voor Love2BeMama? Meld je aan op deze pagina. Wil jij eenmalig je verhaal delen? Neem dan contact met mij op! 

De experts van Love2BeMama

Annelou van Noort

Annelou is zakgeldexpert. Over zakgeld krijgen en geven kan ze ons alles leren. Ze deelt praktische tips en blogt over haar ervaringen als zakgeldexpert én als moeder.

Tilda Timmers

Tilda Timmer is therapeut en ervaringsdeskundige voor moeders en vaders zonder roze wolk. Ze heeft twee boeken geschreven: ‘Toen kreeg ik weer lucht’ & ‘This Is Post Partum’.

De bloggers van Love2BeMama

Linda Bosscher

Linda (35) is de oprichter van Love2BeMama. Moeder van een pre-puber zoon van 11 en twee dochters van 9 en 7. Love2BeMama is haar grootste passie waar ze veel liefde in steekt.

Denise Meijer

Denise al jaren trouw lid van het L2BM team. Moeder van twee roodharige kinderen en getrouwd. Ken je haar blogs niet? Dan heb je onder een steen gelegen! Ze heeft een humoristische, sarcastische en eerlijke kijk op het leven.

Liselotte Hartman

38-jarige moeder van drie tieners (2 jongens, 1 meisje) met nog onderontwikkelde breinen. Het moederschap is één grote grap waar je maar beter om kan lachen.

Sarina Wijkhuizen

Sarina is een enthousiaste moeder van pas 26. Ze werkte vol passie fulltime waar ze oprecht van genoot. Door Acnes in haar buik is ze sinds maart 2019 gepromoveerd tot thuisblijfmama. De chaos in haar hoofd blogt ze van zich af op Love2BeMama.

Britt de Waard

31-jarige moeder van 4 kids onder de 5 worstelend met haar eigen verleden en de wens om het anders te doen voor mijn gezin.

Cristel Lenssen

Cristel, getrouwd en moeder van een zoon, een dochter en een vlindermeisje die stil geboren is. Met haar gezin woont ze in een klein maar gezellig dorp in Zuid-Limburg. Ik werk drie dagen als zorgtrajectbegeleider in de ouderenzorg.

Ilona Lijesen

Ilona (38) is getrouwd en heeft samen met haar man twee dochters van 9 en 4 en een sterrenkindje. Ze heeft van haar hobby haar werk gemaakt en neemt je mee in haar wereld en gedachten in de blogs die ze schrijft voor L2BM.

Jady-Mayne Keyner

Jady-Mayne is ambitieus en staat bewust in het leven. Kind van gescheiden ouders en op haar 17e (tiener)moeder geworden. Daardoor op een andere manier haar leerreis in gaan kleuren om de beste versie van haarzelf te worden.

Malu Latumeten

Brabantse Indo Malu is gelukkig getrouwd met Gino en samen hebben ze zoon Yael. Houdt van bloggen, lezen, eten en is een serie-binger.

Saskia Schreurs

Saskia woont in Twente met vriend, kleuter en baby. Is communicatiemedewerker en ondernemer. Geeft trainingen babygebaren en babytaal en is dichter bij Sassymommy.nl.

Cindy Waagmeester

Mama van Arya, Limburgse maar geboren in Flevoland. Gewoond in Amerika en Nürnberg en vanaf 2016 samenwonend in Nederland. Helaas in twee jaar tijd wees geworden terwijl ze zelf middenin het leven staat.

Kim de Jong

Runt een chaotisch gezin bestaande uit: een man met PTSS, een hoogbegaafde zoon (5), een dochter (3) met het syndroom van Turner, en een tot nu toe voorbeeldige baby. Houdt van eten, koken, lezen en handletteren.

Hanny Evers

Hanny is moeder van twee zoontjes (1 en 4), schijnt hoogbegaafd te zijn en ze vermoed haar twee kleine mannetjes ook. Ze schrijft graag over haar belevenissen met haar boefjes.

Cristina Kiekens-Burbea

Cristina is een dove moeder van 2 horende kinderen. Ze voedt ze tweetalig op, samen met haar dove man. In haar blogs lees je hoe ze haar doofheid ervaart als moeder en hier (creatief) mee omgaat.