Waar ben je naar opzoek?

Ons team

Wij zijn moeders, wij zijn Love2BeMama! De populaire mamablog Love2BeMama is in 2010 opgericht door Linda Bosscher. Willen jullie weten wie ze zijn? Klik op onze foto en ga naar het profiel van de blogger. Heb jij ook ambitie om te bloggen voor Love2BeMama? Meld je aan op deze pagina. Wil jij eenmalig je verhaal delen? Neem dan contact met mij op! 

De bloggers van Love2BeMama

Linda Bosscher

Linda (38) is de oprichter van Love2BeMama. Moeder van een zoon van 14 en twee dochters van 13 en 10. Love2BeMama is haar grootste passie waar ze veel liefde in steekt. Momenteel woont Linda voor langere tijd op Curacao, haar blogs kun je hier lezen. Op dit moment start ze met haar man een nieuw online bedrijf: Het Investeringsplan!

Denise Meijer

Denise al jaren trouw lid van het L2BM team. Moeder van twee roodharige kinderen en getrouwd. Ken je haar blogs niet? Dan heb je onder een steen gelegen! Ze heeft een humoristische, sarcastische en eerlijke kijk op het leven.

Liselotte Hartman

38-jarige moeder van drie tieners (2 jongens, 1 meisje) met nog onderontwikkelde breinen. Het moederschap is één grote grap waar je maar beter om kan lachen.

Tilda Timmers

Tilda Timmer is therapeut en ervaringsdeskundige voor moeders en vaders zonder roze wolk. Ze heeft twee boeken geschreven: ‘Toen kreeg ik weer lucht’ & ‘This Is Post Partum’.

Liesbeth Jonker

Liesbeth is moeder van peuter Waylon (3) en zwanger van… een tweeling! Ze blogt over haar tweelingszwangerschap zwangerschap en het moederschap op Love2BeMama.