Waar ben je naar opzoek?

Ons team

Wij zijn moeders, wij zijn Love2BeMama! De populaire mamablog Love2BeMama is in 2010 opgericht door Linda Bosscher. Willen jullie weten wie ze zijn? Klik op onze foto en ga naar het profiel van de blogger. Heb jij ook ambitie om te bloggen voor Love2BeMama? Meld je aan op deze pagina. Wil jij eenmalig je verhaal delen? Neem dan contact met mij op! 

De experts van Love2BeMama

Annelou van Noort

Annelou is zakgeldexpert. Over zakgeld krijgen en geven kan ze ons alles leren. Ze deelt praktische tips en blogt over haar ervaringen als zakgeldexpert én als moeder.

Mandy Frederiks - Feelings Coaching

Mandy Frederiks, moeder van een hooggevoelige tweeling, biedt in haar praktijk begeleiding aan kinderen en ouders. Specialisaties hooggevoeligheid, opvoeding en moederschap.

Angela van Dinther - Coach & Psycho dynamische therapeut

Angela is moeder & stiefmoeder van 4 jongens én coach/therapeut. Het is haar missie om iedereen een stapje gelukkiger zichzelf te laten worden en deelt hierover graag verhalen en tips voor jou als mama.

Gwen Peters - Mindfulness trainer & stresscoach

Gwen Peters (41) is yogadocente, mindfullness trainer en gecertificeerd stresscoach. Tevens is ze de oprichtster van Mama GLOW en moeder.

De bloggers van Love2BeMama

Linda Bosscher

Linda (34) is de oprichter van Love2BeMama. Moeder van een pre-puber zoon van 10 en twee dochters van 9 en 7. Love2BeMama is haar grootste passie waar ze veel liefde in steekt.

Denise Meijer

Denise al jaren trouw lid van het L2BM team. Moeder van twee roodharige kinderen en getrouwd. Ken je haar blogs niet? Dan heb je onder een steen gelegen! Ze heeft een humoristische, sarcastische en eerlijke kijk op het leven.

Denise Bijker

Denise is moeder van Fayn Benjamin en catmom van huispoes Nala.

BBWendy

Wendy is een positieve, gekke (volgens haar kinderen), humoristische én alleenstaande moeder van een zoon van 13 en van de leukste MAAR ondeugendste tweeling van 10 jaar. Meestal heeft ze het zooitje onder controle maar rustig kan ze haar leven niet noemen…

Bianca Ochse

Bianca is 38 jaar en de trotse moeder van vier kinderen. Ze is ondernemer, is dol op reizen, koken en lekker eten. Ook nog creatief en houdt van persoonlijke ontwikkeling!

Kelly Wildschut

Kelly (39) alleenstaande mama van twee kanjers van zonen van 11 en 6 jaar die beide veel zorg nodig hebben. Hele fijne relatie maar helaas wel op afstand.

Kesty van Ree

Kesty (45) woont samen, heeft een dochter van 8 jaar en twee bonuskinderen van 14 en 16 jaar. Sinds 2015 leeft ze met de gevolgen van hersenletsel. Positief en nuchter en blogt graag!

Milou Springer

Milou werkt in de kinderopvang en is dansdocente. Ze is moeder van twee zoontjes. Ze wil altijd nieuwe dingen proberen maar vindt het lastig alle ballen hoog te houden; ook omdat ze chronisch ziek is.

Sarina Wijkhuizen

Sarina is een enthousiaste moeder van pas 26. Ze werkte vol passie fulltime waar ze oprecht van genoot. Door Acnes in haar buik is ze sinds maart 2019 gepromoveerd tot thuisblijfmama. De chaos in haar hoofd blogt ze van zich af op Love2BeMama.

Athena Hordijk

Athena, getrouwd en thuisblijfmama van een jongeman.

Britt de Waard

31-jarige moeder van 4 kids onder de 5 worstelend met haar eigen verleden en de wens om het anders te doen voor mijn gezin.

Cristel Lenssen

Cristel, getrouwd en moeder van een zoon, een dochter en een vlindermeisje die stil geboren is. Met haar gezin woont ze in een klein maar gezellig dorp in Zuid-Limburg. Ik werk drie dagen als zorgtrajectbegeleider in de ouderenzorg.

East Side Mommy

Eshter is moeder van Lauren en raakt nooit over haar uitgepraat. Ze is een drukke creatieve duizendpoot met een grote liefde voor fashion en interieur.

Ilona Lijesen

Ilona (38) is getrouwd en heeft samen met haar man twee dochters van 9 en 4 en een sterrenkindje. Ze heeft van haar hobby haar werk gemaakt en neemt je mee in haar wereld en gedachten in de blogs die ze schrijft voor L2BM.

Jady-Mayne Keyner

Jady-Mayne is ambitieus en staat bewust in het leven. Kind van gescheiden ouders en op haar 17e (tiener)moeder geworden. Daardoor op een andere manier haar leerreis in gaan kleuren om de beste versie van haarzelf te worden.

Janneke Kennekens

32-jarige Janneke is moeder van drie kinderen. Ze houdt van eten, wijn, stedentrips, knutselen op pad gaan met haar gezin.

Lottblogt

Lotte (3) is in verwachting van haar eerste mini. Ze werkt als verpleegkundige en de psychiatrie op een gesloten opname afdeling. Is momenteel druk met de verbouwing van hun huis.

Maaike Visser

Maaike is juf in het SBO. Na een ongeval, met haar toenmalige vrouw, durft ze geen kinderen te baren. Met haar ex heeft ze zoon Daan gekregen en na een paar jaar alleen is ze samen met Sanneke met wie ze sinds kort ook een kindje heeft.

Malu Latumeten

Brabantse Indo Malu is gelukkig getrouwd met Gino en samen hebben ze zoon Yael. Houdt van bloggen, lezen, eten en is een serie-binger.

Saskia Schreurs

Saskia woont in Twente met vriend, kleuter en baby. Is communicatiemedewerker en ondernemer. Geeft trainingen babygebaren en babytaal en is dichter bij Sassymommy.nl.

Tamara Spierings

Dit is Tamara. Samenwonend en parttime moeder van twee kinderen. Haar grootste hobby is reizen én ze leert Spaans.

Tcgreenfield

Thomas (30) uit Brabant. Woont samen met vriendin en zijn kersverse ouders van zoon Rezz. Was militair; nu is vader zijn de grootste uitdaging.

Sehila

Sehila is 28 jaar, moeder van drie kinderen en ze heeft nog 29 andere kinderen. Op een basisschool. Ze is namelijk leerkracht!

Wendy van Nek

Wendy (net 40), moeder van twee zonen en net een bedrijf overgenomen.

Yumi W.

Yumi heeft met vriend twee dochters van 3 en 9 jaar. Werkzaam in de jeugdzorg.

Cindy Waagmeester

Mama van Arya, Limburgse maar geboren in Flevoland. Gewoond in Amerika en Nürnberg en vanaf 2016 samenwonend in Nederland. Helaas in twee jaar tijd wees geworden terwijl ze zelf middenin het leven staat.

d.rietje

Rianne is voor de vierde keer 30 jaar geworden. Ze is moeder van een kleuter, een sterrenkindje en zwanger van een regenboogmeisje.

Kim de Jong

Runt een chaotisch gezin bestaande uit: een man met PTSS, een hoogbegaafde zoon (5), een dochter (3) met het syndroom van Turner, en een tot nu toe voorbeeldige baby. Houdt van eten, koken, lezen en handletteren.

Chicamoms

Marleen (41) woont samen en heeft een zoon van 10. Ze schrijft graag en vooral over lifestyle en… eten!

Hanny Evers

Hanny is moeder van twee zoontjes (1 en 4), schijnt hoogbegaafd te zijn en ze vermoed haar twee kleine mannetjes ook. Ze schrijft graag over haar belevenissen met haar boefjes.

Floortje Thieleman

Floortje (34) is een Vlaamse die nu 10 jaar een enthousiaste Bredase is. Hun eerste kindje is tijdens de geboorte overleden. Daarna kwam Siebe en ze is nu zwanger van hun derde kindje. Ze geniet van haar werk als stembevrijdster en schrijfster. Lees meer van Floortje!

Margreet Wesselink

Margreet (40) woont samen met haar vriend en drie jonge kinderen in hun droomhuis. Ze is fulltime mama, werkzoekende, webshop eigenaar van Studio Bubblegum. Ze vindt het een hele uitdaging met drie strong-willed, gevoelige kinderen in combinatie met haar eigen strong-will en gevoeligheid. Lees meer van Margreet!

Cristina Kiekens-Burbea

Cristina is een dove moeder van 2 horende kinderen. Ze voedt ze tweetalig op, samen met haar dove man. In haar blogs lees je hoe ze haar doofheid ervaart als moeder en hier (creatief) mee omgaat.