Waar ben je naar opzoek?

Gratis uitjes in Noord Holland

2 minuten lezen Mariël
Gratis uitjes in Noord Holland

gratis uitjes

Hebben de kinderen een dagje vrij, vakantie of ben je op zoek naar een leuk uitje voor in het weekend? Leuke dingen doen hoeft niet duur te zijn. Het kan zelfs helemaal gratis! Een uitstapje naar een pretpark kan ook flink in de papieren lopen. Love2BeMama stelt per provincie een lijst samen met de leukste uitstapjes voor het gezin. En het mooist van al deze leuke activiteiten is dat ze helemaal NIETS kosten! We wensen jullie alvast veel plezier! Enne…laten jullie ons weten hoe het was?

Heb jij een leuk GRATIS uitje wat ook in deze lijst past?
Mail ons! Vermeld er wel even duidelijk bij voor welke provincie dit uitje is.

Als wij het uitje geschikt vinden zetten wij hem erbij.

Gratis uitjes in Noord Holland

Kaasboerderij en Klompenmakerij Clara Maria in Amstelveen
160 jaar oude boerderij waar ze op ambachtelijke wijze klompen en kaas maken. Krijg een gratis rondleiding en kijk hoe alles wordt gemaakt. Proeven hoort er natuurlijk bij! Tevens mag je een kijkje nemen in de stallen.

Kinderboerderij Boerenvreugd in Aalsmeer
Op de grote kinderboerderij vind je geiten, schapen, konijnen, cavia’s, kippen, eenden, pauwen, ganzen en een ezel. De kinderen kunnen de dieren bekijken, aaien, knuffelen en wat over ze leren. Tevens is er een grote speeltuin en is er een leeshoek.

De Ridammerhoeve geitenboerderij in Amstelveen
Mooie boerderij waar naast geiten ook kippen, varkens, koeien en paarden rondlopen. Bezoekers mogen een kijkje te nemen in de stallen en de kinderen kunnen lekker spelen in de speeltuin. Naast de boerderij is een doolhof aangelegd, ook spannend!

Speeleilanden in het Amsterdamse bos
Diverse eilandjes die enkel te bereiken zijn met spannende wankele loopbruggen en een zelf te bedienen pontje. Kinderen mogen op deze eilandjes ook hutten bouwen en in bomen klimmen en er is een kabelbaan.

Bouwspeelplaats het landje in Amsterdam
Het Landje is een bouwspeelplaats voor kinderen van 6 t/m 14 jaar waar je hutten kunt bouwen (hout en gereedschap is altijd aanwezig), dieren houden, vlotje varen, kanoën, met de kabelbaan over het water en nog veel meer.  Er is een fantastische boomhut waar je kunt schommelen en naar beneden glijden. Ook is er een speciaal knutsellokaal om te kleien, glasverven, sierraden te maken, met hout te werken en af en toe ook iets lekkers te maken zoals pannenkoeken, koekjes of popcorn. Heb je niet zo’n zin in veel actie? Leen dan een hengel en vang een vis! Wil je liever gewoon tafeltennissen of tafelvoetballen. Dat kan ook, of echt voetballen in het park. Verder zijn er pooltafel en trampolines voor nog meer plezier.

Dierentuin Animal Farm in Beverwijk
Kleine maar gratis dierentuin met o.a. een krokodil, schildpadden, leguanen, neusberen, stekelvarkens, dwergmangoesten, diverse vogels en meer…

Bekijk hier alle leuke gratis uitjes in Nederland per provincie.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 1 jaar geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 1 jaar geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 1 jaar geleden
  • 4 minuten lezen