Waar ben je naar opzoek?

Gratis uitjes in Friesland

1 minuut lezen Mariël
Gratis uitjes in Friesland

gratis uitjes

Hebben de kinderen een dagje vrij, vakantie of ben je op zoek naar een leuk uitje voor in het weekend? Leuke dingen doen hoeft niet duur te zijn. Het kan zelfs helemaal gratis! Een uitstapje naar een pretpark kan ook flink in de papieren lopen. Love2BeMama stelt per provincie een lijst samen met de leukste uitstapjes voor het gezin. En het mooist van al deze leuke activiteiten is dat ze helemaal NIETS kosten! We wensen jullie alvast veel plezier! Enne…laten jullie ons weten hoe het was?

Heb jij een leuk GRATIS uitje wat ook in deze lijst past?
Mail ons! Vermeld er wel even duidelijk bij voor welke provincie dit uitje is.

Als wij het uitje geschikt vinden zetten wij hem erbij.

Gratis uitjes in Friesland

IJsboerderij de Buterkamp in Oudemirdum 
Op de boerderij wordt boerenroomijs gemaakt waarvan u op het terras heerlijk kunt genieten. Verder mag u in de stal en bij de melk robot kijken.

Speeltuin Spijkerdorp in Drachten 
In Spijkerdorp zijn op ruim 7500 m2 allerlei speeltoestellen te vinden. Glijbanen, kabelbaan, schommels, klim-klautertoestel, wip-wap ‘s in diverse uitvoeringen en een grote zandbak. In en rondom deze zandbak staan de speeltoestellen voor onze aller jongste bezoekers. Ook staan er bankjes omheen zodat de ouders hun kinderen goed in de gaten kunnen houden. Verder zijn er nog “losse” attributen zoals: bandenkarren, loopskies, stelten lopen, basketballen, skelters e.d. aanwezig. Bij regen en/of koud weer kan er in de kantine een spelletje gedaan worden, ook kan je er kleuren, knippen en plakken e.d.

Busmuseum in Ouwsterhaule
Leer alles over het openbaar vervoer in Nederland. Je kan oude bussen bekijken, je mag in de bus en soms kan je zelfs een ritje maken. Tevens kan je oude uniformen en schaalmodellen van de bussen bekijken.

Boswandeling in het Nationaal Park Drents Friese Wold
Laat je kids lekker uitrazen en geniet van de natuur in eigen land. Het Drents-Friese Wold is het grootse aaneengesloten bosgebied van Nederland. Naast bos kom je ook langs heide, moeras, een zandverstuiving en nog meer mooie natuur.

Bekijk hier alle leuke gratis uitjes in Nederland per provincie.

Bron hoofdafbeelding: Pixabay

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 11 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 11 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 11 maanden geleden
  • 4 minuten lezen