Waar ben je naar opzoek?

Zo kleed jij jezelf stijlvol als moeder zijnde anno 2020

2 minuten lezen Love2BeMama Love2BeMama
Zo kleed jij jezelf stijlvol als moeder zijnde anno 2020

Het is niet altijd gemakkelijk om als moeder zijnde anno 2020 steeds stijlvol voor de dag te komen. Jezelf stijlvol als moeder kleden hoeft helemaal geen probleem te zijn. Kinderen nemen veel tijd in beslag en dan heb je in de ochtend geen tijd om uren voor de kledingkast te staan. Er zijn gelukkig wel een aantal kledingstukken die ervoor zorgen dat je er wel ieder dag stijlvol uitziet. Zorg er gewoon voor dat je een aantal basics in de je garderobe hebt en dan komt het helemaal goed. Ontdek hier wat je zeker in je kledingkast moet hebben hangen.

Stijlvolle jeans in trendy kleuren

Er zijn doorsnee spijkerbroeken en er zijn jeans die er door het design en de kleur stijlvol uitzien. Rosner jeans zijn daar een voorbeeld van. Het is in het kader van er stijlvol uitzien belangrijk dat je jeans koopt in een trendy kleur. Dat is echter niet het enige wat van belang is. Als moeder zijnde wil je ook dat je kleding comfortabel zit. Je rent tenslotte van hot naar her met de kinderen en naast je werk wachten er ook nog huishoudelijke klusjes. Daar let je dan ook op bij de aanschaf van stijlvolle jeans. Bijvoorbeeld op de pasvorm en op een hoge tailleband met een stretch effect om zo optimaal comfort te ervaren: zit heerlijk en je ziet er stijlvol uit als moeder.

Stijlvol als moeder
Stijlvol

Comfortabele jurken met moderne look

Een comfortabele jurk mag natuurlijk ook niet ontbreken in je garderobe om er als moeder stijlvol uit te zien. Jurken staan symbool voor een vrouwelijkheid en laten je ook zo voelen. Een Marc Cain jurk is bijvoorbeeld in allerlei designs beschikbaar met lange mouwen en met korte mouwen. Je hoeft niet per se hoge hakken te dragen onder een jurk. In 2020 is het bijvoorbeeld heel erg hip om er comfortabele boots onder te dragen. Dat voelt een stuk beter als je het druk hebt en steeds onderweg bent. Wil je geen dikke boots dan kan je altijd kiezen voor schoenen met een lage hak.

Online contactlenzen bestellen: zo doe je dat!

Draag jij zachte contactlenzen via de opticien en ben je daar elke maand best wat geld aan kwijt? Wist je dat je goedkoper dezelfde contactlenzen kan kopen van dezelfde kwaliteit? Het is heel belangrijk om je ogen goed te verzorgen…

  • Love2BeMama

Trenchcoat voor naar je werk en in je vrije tijd

Een trenchcoat is ook echt een basisitem dat je in je garderobe moet hebben hangen. Trenchcoats zijn niet alleen stijlvol, maar ook nog eens geschikt om voor verschillende gelegenheden te dragen. Bijvoorbeeld als je naar je werk gaat, maar ook over je jeans als je met je kinderen de speeltuin bezoekt. Houd je niet zo van trenchcoats dan is het ook prima om voor een lederen jack te kiezen.

Met een paar basic items ben je al snel stijlvol gekleed als moeder.

Love2BeMama

De redactie van Love2BeMama zoekt dagelijks de leukste, interessantste en belangrijkste nieuwtjes voor jou op zodat jij niet verder hoeft te zoeken. Ook posten wij verhalen van moeders. Je dagelijkse portie nieuws, echte verhalen en blogs bij elkaar!

Heb je een tip? Stuur een mailtje naar [email protected]

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 1 maand geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 2 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 2 maanden geleden
  • 12 minuten lezen