Waar ben je naar opzoek?

Welke zorgverzekering moet je kiezen? Deze tip maakt het je makkelijk!

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Welke zorgverzekering moet je kiezen? Deze tip maakt het je makkelijk!

Het is weer dé maand om zorgverzekeringen te vergelijken. Ik vind het elk jaar weer een hels karwij en kan wel een leuker klusje bedenken. De voors- en tegens van zorgverzekeringen tegen elkaar afwegen, wat hebben we wel en niet nodig, hoe zit het met de eigen bijdrage en wat gaat het ons kosten? Dat het geld kost is sowieso wel duidelijker. Elk jaar wordt het weer duurder en meer puzzelwerk om uit te zoeken wat we voor het komende jaar gaan kiezen en we zijn weer volop bezig met zorgverzekeringen vergelijken.

Zorgverzekering geeft kopzorgen

De afgelopen jaren hadden wij het makkelijk; we waren verzekerd via het werk van mijn man. Ik heb mij er de laatste jaren niet in verdiept. Nu hij een nieuwe baan heeft moeten we gaan kijken of deze zorgverzekering nog steeds rendabel is of dat wij een andere zorgverzekering af moeten sluiten. Binnen ons gezin zijn er dingen veranderd: we gaan niet meer voor gezinsuitbreiding maar komen in het tijdperk van de beugels. De tandarts adviseert onze zoon van 9 al een beugel! Ik ga nu met hele andere ogen een zorgverzekering bekijken. 

Voor 31 december moet de keus gemaakt zijn: welke zorgvezekering wordt het? Je kan je als gezin verzekeren bij één zorgverzekering: dat is wel zo makkelijk. Maar… elk gezinslid heeft misschien weer een andere vorm van zorgverzekering nodig. Het is goed om dit ook uit te zoeken. Je kiest je zorgverzekering uit op wat past bij je persoonlijke situatie. Je gaat uitzoeken wat je écht nodig hebt, of je aanvullend gaat verzekeren, of je apart gaat verzekeren en je houdt ook nog rekening met eventuele gezinsuitbreiding.

Ieder gezinslid is weer anders

Omdat iedere persoon weer andere wensen heeft met betrekking tot hun zorg is het verstandig om een persoonlijke vergelijking te maken. Maar als je een gezin hebt is het uitzoeken daarvan nogal een werk! Toch is het de moeite waard want de vaste lasten in een gezin zijn erg hoog en als ouder wil je zo min mogelijk kwijt zijn aan de vaste lasten maar wel de beste deal hebben.

Met deze tip wordt het makkelijk

Daarom heb ik goed nieuws! Je kan namelijk heel makkelijk je zorgverzekering vergelijken en daarmee heb je de mogelijkheid om geld te besparen én de beste zorgverzekering te krijgen. Vergelijk via vergelijkjezorgverzekering.nl de verschillende zorgverzekeringen van de zorgverzekeraars. Voor de zorgverzekering 2019 verandert er weer het een en ander aan de zorgpremie en de dekking. Hierdoor is het verstandig om alle zorgverzekeringen te vergelijken!

De website helpt je om de beste zorgverzekering voor jouw situatie te vinden. Je maakt gemakkelijk gebruik van de vergelijker, waardoor het voor jou een stuk makkelijker wordt om de zorgverzekeringen te vergelijken en de beste zorgverzekering te vinden die bij jullie gezin past!

Succes weer met het zoeken van de beste zorgverzekering voor 2019!

Photo by rawpixel.com from Pexels

Dit is een gesponsorde blogpost.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 37 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 13, 12 en 9 jaar. Wij wonen sinds 1,5 jaar op Curaçao.

Mijn blog Love2BeMama lag een tijdje stil. Deze heb ik als hobby weer opgepakt. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao. Op dit moment starten mijn man en ik een nieuw online bedrijf: Het Investeringsplan!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Wonen op Curacao en terug naar Nederland

  • 1 week geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Rechten alleenstaande moeder met kind

  • 1 week geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

Traktatietip: Rupsje Nooitgenoeg

  • 3 maanden geleden
  • 1 minuut lezen