Waar ben je naar opzoek?

Welke zorgverzekering moet je kiezen? Deze tip maakt het je makkelijk!

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Welke zorgverzekering moet je kiezen? Deze tip maakt het je makkelijk!

Het is weer dé maand om zorgverzekeringen te vergelijken. Ik vind het elk jaar weer een hels karwij en kan wel een leuker klusje bedenken. De voors- en tegens van zorgverzekeringen tegen elkaar afwegen, wat hebben we wel en niet nodig, hoe zit het met de eigen bijdrage en wat gaat het ons kosten? Dat het geld kost is sowieso wel duidelijker. Elk jaar wordt het weer duurder en meer puzzelwerk om uit te zoeken wat we voor het komende jaar gaan kiezen en we zijn weer volop bezig met zorgverzekeringen vergelijken.

Zorgverzekering geeft kopzorgen

De afgelopen jaren hadden wij het makkelijk; we waren verzekerd via het werk van mijn man. Ik heb mij er de laatste jaren niet in verdiept. Nu hij een nieuwe baan heeft moeten we gaan kijken of deze zorgverzekering nog steeds rendabel is of dat wij een andere zorgverzekering af moeten sluiten. Binnen ons gezin zijn er dingen veranderd: we gaan niet meer voor gezinsuitbreiding maar komen in het tijdperk van de beugels. De tandarts adviseert onze zoon van 9 al een beugel! Ik ga nu met hele andere ogen een zorgverzekering bekijken. 

Voor 31 december moet de keus gemaakt zijn: welke zorgvezekering wordt het? Je kan je als gezin verzekeren bij één zorgverzekering: dat is wel zo makkelijk. Maar… elk gezinslid heeft misschien weer een andere vorm van zorgverzekering nodig. Het is goed om dit ook uit te zoeken. Je kiest je zorgverzekering uit op wat past bij je persoonlijke situatie. Je gaat uitzoeken wat je écht nodig hebt, of je aanvullend gaat verzekeren, of je apart gaat verzekeren en je houdt ook nog rekening met eventuele gezinsuitbreiding.

Ieder gezinslid is weer anders

Omdat iedere persoon weer andere wensen heeft met betrekking tot hun zorg is het verstandig om een persoonlijke vergelijking te maken. Maar als je een gezin hebt is het uitzoeken daarvan nogal een werk! Toch is het de moeite waard want de vaste lasten in een gezin zijn erg hoog en als ouder wil je zo min mogelijk kwijt zijn aan de vaste lasten maar wel de beste deal hebben.

Met deze tip wordt het makkelijk

Daarom heb ik goed nieuws! Je kan namelijk heel makkelijk je zorgverzekering vergelijken en daarmee heb je de mogelijkheid om geld te besparen én de beste zorgverzekering te krijgen. Vergelijk via vergelijkjezorgverzekering.nl de verschillende zorgverzekeringen van de zorgverzekeraars. Voor de zorgverzekering 2019 verandert er weer het een en ander aan de zorgpremie en de dekking. Hierdoor is het verstandig om alle zorgverzekeringen te vergelijken!

De website helpt je om de beste zorgverzekering voor jouw situatie te vinden. Je maakt gemakkelijk gebruik van de vergelijker, waardoor het voor jou een stuk makkelijker wordt om de zorgverzekeringen te vergelijken en de beste zorgverzekering te vinden die bij jullie gezin past!

Succes weer met het zoeken van de beste zorgverzekering voor 2019!

Photo by rawpixel.com from Pexels

Dit is een gesponsorde blogpost.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over kinderen en school

Een realistische dagplanning voor thuisonderwijs en thuiswerken

  • 2 dagen geleden
  • 5 minuten lezen
Mama

Lieve moeders. Hou nog even vol!

  • 2 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

Door de lockdown kan mijn kind weer even kind zijn

  • 2 dagen geleden
  • 2 minuten lezen