Waar ben je naar opzoek?

Wat is de beste manier om je zwangerschapskilo’s kwijt te raken?

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Wat is de beste manier om je zwangerschapskilo’s kwijt te raken?

De meeste van ons hebben er allemaal ervaring mee; hoe raak je nou die ellendige zwangerschapskilo’s kwijt? Bij de één gaat het vanzelf maar de ander moet er meer moeite voor doen. Ik moet eerlijk zeggen dat bij mij ook nog een aantal kilo’s zijn blijven plakken maar ik voel mij beter dan ooit! Dat heeft wellicht ook met mijn leeftijd te maken. Hoe ouder je wordt; hoe meer zelfliefde je krijgt en hoe makkelijker het is om het te accepteren. 

Dat wil niet zeggen dat ik niks meer aan mijzelf doe want dat doe ik juist wel! Ik sport namelijk twee keer per week. Maar ik heb een andere instelling gekregen waar ik mij veel beter bij voel. Ik ben nu 33 en voel mij beter dan ooit. Tevens wil ik echt nog wel een paar kilootjes kwijt. Maar wel op een goede manier. Reeds heb ik wat gevonden: op een goede manier je zwangerschapskilo’s kwijtraken doe je met Orangefit.nl.

Je zwangerschapskilo’s raak je makkelijk kwijt door plantaardige vegan eiwitshaker en maaltijdshakes. Perfect voor een fitte lifestyle maar ook voor een duurzamere wereld.

Met hun plantaardige en duurzame shakes willen ze de wereld veranderen en ervoor zorgen dat iedereen dat weet. Het is voor jou en de aarde namelijk hard nodig dat we ons bewuster gaan worden van de natuur.

De laatste tijd ben ik mij ook veel bewuster van de natuur. Als je soms ziet hoeveel plastic je gebruikt om één maaltijd te koken of wat er allemaal op straat ligt. Het gaat echt uit de hand lopen en al dat plastic is zo overbodig. Tevens ben ik ook bewuster bezig met wat ik koop; is het goed voor de natuur en ook voor mijzelf? En beetje bewustzijn hebben kan helemaal geen kwaad en je bent echt niet meteen een geitenwollensokken type. Denk er gewoon eens over na en dan maak je al snel bewustere keuzes!

 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Verre reizen met kinderen

Disney Wish Cruise: een betoverende familievakantie op zee

  • 1 week geleden
  • 1 minuut lezen
Blogs over mamma’s en lifestyle

Bericht aan alle moeders: elke dag is Moederdag!

  • 1 week geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Dit zijn de leukste cadeaus voor meisjes van 3 jaar

  • 1 maand geleden
  • 3 minuten lezen