Waar ben je naar opzoek?

Waarom kiezen voor kunstgras?

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Waarom kiezen voor kunstgras?

Kunstgras of echt gras? Waarom zou je kiezen voor kunstgras en wat zijn de voordelen? Ik vertel het je in deze blog en dan weet ik zeker dat je kunstgras gaat overwegen. 

Misschien is het aanleggen van kunstgras niet je eerste keus wanneer je nadenkt over het inrichten van een nieuwe tuin. Toch heeft het aan laten leggen van kunstgras zeker voordelen. Bij de keuze van kunstgras zijn er verschillende soorten waar je uit kan kiezen zodat je het voor jou perfecte gazonnetje krijgt.

Voordelen van kunstgras

Kies voor kunstgras; wat zijn de voordelen dan? Kunstgras is heerlijk om op te sporten. Daar is kunstgras ook ooit ontstaan. Het is extreem stevig en gaat lang mee. Het vereist weinig onderhoud en blijft lang liggen zonder dat je er naar om hoeft te kijken. Het is een ideale keuze voor iemand die niet veel geld uit wil geven aan onderhoud om het gazon netjes te houden.

Tevens is kunstgras huisdier vriendelijk. Als je honden of katten hebt dan zullen ze je dankbaar zijn. Kunstgras is lekker zacht aan de pootjes.

Wanneer je een kleine tuin hebt maar wel graag groen in je tuin wil hebben (of je hebt een dakterras) dan is kunstgras ook een fijne oplossing. Ook fijn voor oudere mensen die niet meer goed ter been zijn om hun kleine tuintje te onderhouden. Op deze manier kunnen ze wel genieten van een groen gazonnetje!

In de zomer is het super fijn als je een zwembad hebt staan. Je zwembad blijft schoon want je neemt geen modder en stukken gras mee het zwembad in.

Omdat kunstgras onderhoudsvriendelijk is hoef je het niet water te geven. Wanneer je kiest voor echt gras dan moet je dit goed onderhouden en bewateren in de warme maanden. En als laatste; kunstgras heeft geen zon nodig en blijft altijd groen. Ben jij al overtuigd?

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Nieuwsflits

Sinterklaas speelgoed wordt duurder: tot 75%

  • 1 dag geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

Zomerkamp groep 8: Hoe bereid je jouw kind voor op schoolkamp?

  • 1 dag geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

Het brein van een kind: zo werkt het kinderbrein!

  • 4 dagen geleden
  • 2 minuten lezen