Waar ben je naar opzoek?

Verduisterend rolgordijn voor de kinderkamer

1 minuut lezen admin Love2BeMama
Verduisterend rolgordijn voor de kinderkamer

Toen onze oudste net geboren was, sliep zij op een kamertje op het Zuiden. Als baby vormde dit natuurlijk geen enkel probleem. Toen ze echter wat groter werd, vond ze het een stuk fijner om te slapen in een kamertje wat ‘s avonds echt donker was. Het donker maakte haar rustig en zorgde ervoor dat zij goed in slaap viel. En ook ‘s nachts prima doorsliep. En een blij en goed slapend kindje maakt natuurlijk ook een blije mama!

Rolgordijn

Om het zo donker te maken als maar mogelijk is, is een verduisterend rolgordijn handig. Online vonden wij wat zochten bij de Rolgordijnenwinkel. Het is een fijne winkel die topkwaliteit levert tegen betaalbare prijzen. Heel belangrijk! Naast verduisteringsgordijnen vind je in de shop ook houten jaloezieën, verticale lamellen en duo rolgordijnen. Alle raamdecoraties worden speciaal door echte vakmensen in Nederland op maat gemaakt. En de service? Die is ook perfect. De Rolgordijnenwinkel doet er alles aan om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Enthousiast geworden door de ervaring in de kinderkamer hebben wij inmiddels in onze eigen slaapkamer ook zo’n praktisch en mooi verduisteringsgordijn hangen.

 

Love2BeMama

De redactie van Love2BeMama zoekt dagelijks de leukste, interessantste en belangrijkste nieuwtjes voor jou op zodat jij niet verder hoeft te zoeken. Ook posten wij verhalen van moeders. Je dagelijkse portie nieuws, echte verhalen en blogs bij elkaar!

Heb je een tip? Stuur een mailtje naar [email protected]

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 3 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 3 maanden geleden
  • 12 minuten lezen