Waar ben je naar opzoek?

Trends 2020 zwemkleding voor kids

1 minuut lezen East Side Mommy East Side Mommy
Trends 2020 zwemkleding voor kids

Het is maart. De vogeltjes beginnen ’s ochtends al heerlijk te fluiten. Ik word daar alweer erg vrolijk van. Ik kan niet wachten tot dat ik ’s ochtends de tuindeuren open kan gooien, en heerlijk in het ochtendzonnetje een kopje koffie kan gaan drinken. De zomervakantie is geboekt, en dan is het tijd om te gaan shoppen voor de heerlijke zonnige dagen die er aan gaan komen. Ik neem je vandaag mee voor de leukste zwemkleding voor kids.

Kindermerk Raizzed; het goedkopere kinderkledingmerk van Vingino

Al jaren koop ik kinderkleding van Vingino. Vooral voor mijn zoon! Hij is echt weg van de basic shirts en joggingbroeken en het zit hem als gegoten. Ik vind het een heel fijn kledingmerk alleen wel aan de prijs. Daarom…

  • Linda Bosscher

Leukste zwemkleding voor kids

Sinds Lauren in mijn leven is, kijk ik elke keer uit naar de nieuwste en leukste badpakken. Ik vind het altijd zo ontzettend schattig en hoop dan ook af en toe als er ook een mama-versie van is. 😃 In deze blog de leukste zwemkleding voor kids: voor jongens en meisjes!

Streepjes badpak

Dit gestreepte badpak is van Scotch & Soda. Zo schattig!

Molo Neve Jaguar badpak

Neve Jaguar. Dit zwempak heeft brede, gestreepte schouderbandjes die over de rug kruisen.

Bikini luipaardvlekken

Een volledig gevoerde, gele kinderbikini met een dessin van luipaardvlekken. De luipaardprint is nog lang niet verdwenen.

Zwemset

Een set van H&M bestaande uit een zwemtop en een zwembroek van materiaal met uv-bescherming en een geprint dessin. Ook verkrijgbaar in zwempak of bikini.

Badpak giraf print

Gaaf badpak in een roestkleur met een leuke all over giraf print.

Gestreepte zwembroek

Scotch & Soda zwembroek met diagonale streep, de streep is altijd goed en niet weg te slaan elk seizoen.

Zwembroek surfer

Molo zwemshort met windsurfers print.

Zwembroek palmbomen

Een fijn geweven, donkerblauwe zwemshort met een dessin van palmbomen.

Zwemset met UV bescherming

Een set van H&M bestaande uit een zwembroek en een zwemshirt van materiaal met uv-bescherming en een structuurdessin.

Zwemshort met bladerenprint

Stoere zwemshort met een stoere groene bladerenprint. Deze variant is ook te verkrijgen voor de papa’s. Keuze uit drie prints voor papa en zoon.

Krijg jij al kriebels om in te slaan? Of wacht je liever nog even? Mijn ervaring is dat ik vaak te laat ben, en dat de maat van Lauren er niet meer is. Ik ga sowieso snel even zwemkleding scoren en dan hopen we dat de coronacrisis snel voorbij is en we het normale leven wee op kunnen pakken!

Foto door Julia Kuzenkov via Pexels

Deze blogpost bevat affiliatelinks.
Alles over ons advertentiebeleid lees je hier.

East Side Mommy

Hi! Ik ben Esther. Samen met mijn vriend Remco hebben we een prachtige dochter; Lauren. Bloggen is nog nooit zo populair geweest. Ik vind het prettig om alles te kunnen delen met een publiek en een ontzettende leuke band op te bouwen met mensen die houden van dezelfde interesses als ik. Ik zou mezelf omschrijven als spontaan, eerlijk, creatief en grappig.

Buiten moeder om ben ik een drukke creatieve duizendpoot met een dikke liefde voor fashion en interieur. Ik volg de trends en ontwikkelingen dan ook op de voet en vind het erg leuk om dit met jullie te mogen delen.
Naast mijn persoonlijke blog East Side Mommy, kan je mij ook volgen op Instagram en Facebook. Ik deel mijn ervaringen als moeder, en meer graag met jou. Veel leesplezier! Haal het beste uit elk moment, maak er een stralende dag van en geniet!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Wonen op Curacao en terug naar Nederland

  • 6 dagen geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Rechten alleenstaande moeder met kind

  • 7 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

Traktatietip: Rupsje Nooitgenoeg

  • 3 maanden geleden
  • 1 minuut lezen