Waar ben je naar opzoek?

Review: je ramen schoon met de Dry & Clean van Leifheit

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Review: je ramen schoon met de Dry & Clean van Leifheit

Wij moeders houden van gemak in de huishouding. Ik wel tenminste! Wat was ik dan ook blij toen ik het raamwaspakket met de Dry & Clean van Leifheit uit mocht proberen. Voordat ik het apparaat kon gebruiken moest ik hem eerst drie uur aan de oplader hangen. Ik moest even geduld hebben voor ik los kon gaan op de ramen! Ik schreef voor jullie een review van de Dry & Clean van Leifheit.

Even opladen en gaan!

Nadat ik hem een nachtje aan de oplader heb laten staan kon ik de volgende dag aan de slag gaan. Met een volle emmer, spons, droge doek en mijn raamzuiger begon ik vol goede moed aan mijn ramen. Ik ben normaal gesproken niet zo’n ster in het schoonmaken van mijn ramen… Althans; het schoonmaken lukt prima maar het streeploos maken van de ramen gaat mij minder goed af. Zeker als de zon op de ramen schijnt zie je mijn kwaliteiten naar voren komen 😆.

Lees ook: 10x Ook dit kun je schoonmaken met snoetenpoetsers

Hulp van de kinderen

Ik heb best veel ramen en mijn kinderen vragen ook de nodige aandacht. Toen ze eenmaal uit school waren ben ik gestopt en de volgende dag verder gegaan met de ramen. Het lukte mij die dag niet om het ramen lappen voort te zetten onder schooltijd dus heb ik het gedaan wanneer de kinderen uit school kwamen. Daarbij werd ik goed door ze geholpen. Zelfs voor kinderen is het een handig apparaat!

Lees ook: 10x schoonmaken met je kind

Een ideale hulp!

Dit apparaat is zo handig omdat je geen gedoe hebt met het droogmaken van de wisser en de druppels die alsnog langs je ramen lopen en opdrogen waardoor je weer opnieuw kunt beginnen. Tevens had ik geen trap nodig om bij de bovenste ramen te komen want er zit een handige stok bij. Mijn ramen zijn nog nooit zo schoon (en vooral streeploos) geweest!

In het pakket zat ook een glasreiniger en deze heb ik gebruikt. Deze glasreiniger is ideaal: sprayen op de ramen, vochtige doek erover en met de ‘stofzuiger’ er over heen. Zo krijg je ook geen water in je mouwen.

Met de raamzuiger van Leifheit ben ik opeens een ervaren ramenlapster. Stofzuiger aan en gaan, zonder strepen. Ik was erg verbaasd en ik begon het nog leuk te vinden ook!

Eerlijk? Ramen zemen is nog steeds niet mijn hobby en dat zal het denk ik ook niet worden maar het gaat een stuk makkelijker en sneller met de Dry & Clean producten.

review van de Dry & Clean van Leifheit

De producten hebben wij opgestuurd gekregen en daar een review over geschreven.
We hebben hier niet voor betaald gekregen!
In deze tekst staan wel 
affiliatie  links naar de producten.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over baby’s en opvoeden

Wanneer kan een baby zitten: Zelfstandig en in de wipstoel

  • 50 minuten geleden
  • 4 minuten lezen
Tieners & Pubers

Puber gedrag straffen: hoe kun je dit het beste doen?

  • 4 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

3 jaar kleuteren: naar groep 3 of liever niet?

  • 6 uur geleden
  • 2 minuten lezen