Waar ben je naar opzoek?

Leuke kinderkleding

1 minuut lezen Heleen Ravenhorst
Leuke kinderkleding

Online shoppen, ik ben fan. Superhandig om vanuit je luie stoel producten te bestellen en op je gemak thuis uit te proberen. En dat geldt zeker voor kinderkleding. ’s Avonds op de bank met de laptop op schoot open je je favoriete shops, je zoekt op maat en geslacht en legt van alles in je winkelwagentje. Een paar dagen later staat de bezorger op de stoep met je bestelde spulletjes. Ideaal. De kinderen passen de kleding op hun gemak, jij hoeft geen zeurende kinderen mee te slepen naar het winkelcentrum en is er iets niet goed of past het niet? Dan gaat het heel gemakkelijk retour.

Favorieten

Retour vind ik een fijn merk, zowel voor jongens als voor meisjes. Het is van hoogwaardige kwaliteit. De collectie is uitgebreid en je vindt er naast de bekende Retour Jeans ook jassen, t-shirts en accessoires. Alles is met de hand gemaakt en heel netjes afgewerkt, tot in de kleinste details. De kleding is verkrijgbaar in maat 92 t/m 164.
Een goede webshop voor kinderkleding is vip-kidz.com. Je koopt er ook de producten van Retour, maar natuurlijk voeren zij ook andere gave merken. Jongens en meisjes slagen er zeker voor een hippe outfit. En, mooi meegenomen, alle bestellingen vanaf 20 Euro worden gratis thuisbezorgd.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over kinderen en ouderschap

7 tips om je kind te helpen ontspannen

  • 4 dagen geleden
  • 2 minuten lezen
Tieners & Pubers

Is jouw kind klaar voor de brugklas?

  • 4 dagen geleden
  • 2 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Hoe rondkomen als alleenstaande moeder? Tips!

  • 5 dagen geleden
  • 4 minuten lezen