Waar ben je naar opzoek?

Leuke kinderkleding

1 minuut lezen admin Love2BeMama
Leuke kinderkleding

Online shoppen, ik ben fan. Superhandig om vanuit je luie stoel producten te bestellen en op je gemak thuis uit te proberen. En dat geldt zeker voor kinderkleding. ’s Avonds op de bank met de laptop op schoot open je je favoriete shops, je zoekt op maat en geslacht en legt van alles in je winkelwagentje. Een paar dagen later staat de bezorger op de stoep met je bestelde spulletjes. Ideaal. De kinderen passen de kleding op hun gemak, jij hoeft geen zeurende kinderen mee te slepen naar het winkelcentrum en is er iets niet goed of past het niet? Dan gaat het heel gemakkelijk retour.

Favorieten

Retour vind ik een fijn merk, zowel voor jongens als voor meisjes. Het is van hoogwaardige kwaliteit. De collectie is uitgebreid en je vindt er naast de bekende Retour Jeans ook jassen, t-shirts en accessoires. Alles is met de hand gemaakt en heel netjes afgewerkt, tot in de kleinste details. De kleding is verkrijgbaar in maat 92 t/m 164.
Een goede webshop voor kinderkleding is vip-kidz.com. Je koopt er ook de producten van Retour, maar natuurlijk voeren zij ook andere gave merken. Jongens en meisjes slagen er zeker voor een hippe outfit. En, mooi meegenomen, alle bestellingen vanaf 20 Euro worden gratis thuisbezorgd.

Love2BeMama

De redactie van Love2BeMama zoekt dagelijks de leukste, interessantste en belangrijkste nieuwtjes voor jou op zodat jij niet verder hoeft te zoeken. Ook posten wij verhalen van moeders. Je dagelijkse portie nieuws, echte verhalen en blogs bij elkaar!

Heb je een tip? Stuur een mailtje naar [email protected]

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over kinderen en ouderschap

Ik hou van mijn kinderen maar sommige dagen wil ik weg

  • 13 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Hoe kom je uit een muistroom?

  • 15 uur geleden
  • 4 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Rot op met je ‘samen spelen, samen delen!’

  • 2 dagen geleden
  • 5 minuten lezen