Waar ben je naar opzoek?

4x last minute (en meestal gratis) vaderdag cadeaus!

2 minuten lezen Jeanine van Brummen
4x last minute (en meestal gratis) vaderdag cadeaus!

Ja, morgen is het al zo ver! Misschien ben je al lang en breed klaar, misschien moet je nu even slikken omdat het je even was ontgaan. Maar geen paniek! Je bent op de goede plek. 4x vaderdagcadeaus die je vandaag nog kan fixen!

Lees ook: Voor alle lieve (o)papa’s

1. De beste papa van de wereld! – het verhaal

Heeft je kind veel fantasie en verzint hij of zij de hele dag verhalen? Wat is er dan leuker om papa zijn eigen verhaal te geven? Wordt papa bijvoorbeeld de superheld van het verhaal, of de prins die de prinses komt redden? Alles kan, als papa maar in de hoofdrol zit! Even uittypen, printen, op de voorkant een mooie tekening, klaar!

2. De Papa Spelen

Staat papa niet zo graag in het middelpunt van de belangstelling? Organiseer dan de Papa Spelen. Verzin een aantal obstakels voor de kinderen, zoals wie het hardst een rondje om het huis of in de buurt kan fietsen, wie er het mooiste papa kan natekenen, als ze wat ouder zijn wie het beste een stukje kan voorlezen, of misschien zelfs wel wie het beste ei kan bakken. Papa is de jury en beslist uiteindelijk wie de Papa Spelen wint! Een klein prijsje voor de winnaar (of gewoon een dikke kus van papa), klaar!

3. Picknicken (met een beetje extra)

Het wordt prachtig weer morgen, dus wat is er leuker dan lekker te gaan picknicken met z’n allen! Zorg voor lekkere hapjes en lekker drinken, kleedje mee, relaxen maar! Wil je toch wat extra’s? Ga picknicken in de buurt van een speeltuin of op een plek waar kinderen zichzelf even kunnen vermaken. Pak als verrassing het favoriete biertje of wijntje in voor je lief en haal dat tevoorschijn zodra de kinderen gevlogen zijn. Extra genieten.

Lees ook: Wat als Vaderdag geen feest is?

4. Papadag = uitslaapdag

Met kinderen in huis is het meestal gedaan met uitslapen. Maar omdat vaderdag om papa draait, kan je het hem voor een dag even teruggeven. Zodra de kinderen wakker zijn, ga jij uit bed en laat je manlief lekker liggen. Zo lang als hij wil. Ondertussen kan je natuurlijk een lekker ontbijtje maken voor hem, met eieren en spek (ik ben nog geen man tegengekomen die dat niet lekker vindt), of zo uitgebreid mogelijk. Wil je zelf ook meegenieten? Dan is het tijd voor een logeerpartijtje voor de kids. Bij opa en oma, voor vaderdag natuurlijk! 😉

Fijne vaderdag!

Bron beeld: Pixabay

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen

Verhuizen met kinderen? Is niet het einde van de wereld!

  • 22 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Nieuwsflits

Ouders hebben stress om kleien met kinderen

  • 1 dag geleden
  • 1 minuut lezen
Sinterklaas

Tip: Gratis bellen met Sinterklaas

  • 2 weken geleden
  • 2 minuten lezen