Waar ben je naar opzoek?

Kindermerk Raizzed; het goedkopere kinderkledingmerk van Vingino

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Kindermerk Raizzed; het goedkopere kinderkledingmerk van Vingino

Al jaren koop ik kinderkleding van Vingino. Vooral voor mijn zoon! Hij is echt weg van de basic shirts en joggingbroeken en het zit hem als gegoten. Ik vind het een heel fijn kledingmerk alleen wel aan de prijs. Daarom probeer ik zoveel mogelijk in de sale te kopen want kinderen gaan nou eenmaal niet zuinig om met hun kleding. Ze moeten er ook in kunnen spelen en voetballen en dan komen er wel eens gaten in. Het merk blijft wel heel mooi en met sommige shirts doen we al twee jaar. Dat is dan wel mooi meegenomen. 

Betaalbare kinderkleding

Vingino merkte op dat er steeds meer vraag kwam naar items voor een lagere prijs zodat het voor meer mensen betaalbaar zou zijn. De prijsverlaging past niet bij het merk van Vingino maar ze hebben wel gehoor gegeven aan de vraag door een nieuw kindermerk te lanceren wat wél voor iedereen betaalbaar is: Raizzed.Nieuw kindermerk Raizzed

Het merk Raizzed staat ervoor dat iedereen kan opgroeien in denim. Ze hebben een collectie van hoge kwaliteit ontwikkeld tegen scherpe prijzen. Doordat moederbedrijf Vingino nu een betaalbaar merk heeft gelanceerd kan er voldaan worden aan de vraag van de consument.

De kleding van Raizzed is gemaakt van dezelfde kwalitatieve stoffen als Vingino maar doordat hun basis basic is zijn de kosten niet hoog. Wat ook leuk is is dat het merk is voor kinderen tussen de 2 en 16 jaar! Raizzed is te herkennen aan de eddy en strakke stijl (zonder poespas) met veel kleur!

Ze hebben jassen, shirts, truien en broeken in het assortiment. Het merk Raizzed is te koop bij Kleertjes.com. De shirts zijn er al vanaf 14,95 euro.

Bron beeld: Raizzed

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over kinderen en school

Een realistische dagplanning voor thuisonderwijs en thuiswerken

  • 2 dagen geleden
  • 5 minuten lezen
Mama

Lieve moeders. Hou nog even vol!

  • 2 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

Door de lockdown kan mijn kind weer even kind zijn

  • 2 dagen geleden
  • 2 minuten lezen