Waar ben je naar opzoek?

Jouw eigen plekje nodig?

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Jouw eigen plekje nodig?

Heb jij ook zoveel behoefte aan een eigen plekje maar heb je er in huis geen ruimte voor? Heb je wel eens gedacht om dat plekje in je tuin te maken, een tuinhuisje? Met een blokhut kun je dat heel makkelijk realiseren. 

Ik vind het fijn om een plek voor mijzelf te hebben. Een plek waar ik lekker kan zitten, een boek kan lezen, muziek kan luisteren of lekker kan werken. In ons huis hebben we daar gelukkig de ruimte voor. Onze tuin is sinds deze zomer af en ook daar hebben we volop van kunnen genieten met het mooie weer.

Vind jij het ook fijn een plek voor jezelf te hebben en ben je een tuinliefhebber? Je kan een tuinhuisje kopen en daarmee een eigen plekje in je tuin creëren. Een plek om lekker te zitten in de zomer en ook te genieten van de nazomer. In een tuinhuisje kun je ook een fijne plek voor jezelf creëren waar je tijd voor jezelf kan nemen. Op deze website kun je tegen een goede prijs een goed product kopen. Tevens kun je er ook terecht voor een houten garage of een blokhut. Voor ieder wat wils!

 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Buitenspelen

Speelbos Drenthe: De leukste speelbossen

  • 5 dagen geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Hoe Duplo schoonmaken? Dit is zo gepiept!

  • 5 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

1e schooldag kleuters: dit kun je verwachten

  • 6 dagen geleden
  • 2 minuten lezen