Waar ben je naar opzoek?

Huilbaby stil krijgen: lifehack voor ouders

1 minuut lezen Love2BeMama Love2BeMama
Huilbaby stil krijgen: lifehack voor ouders

Ik heb geen huilbaby gehad maar mijn kinderen waren wel extreem aanhankelijk, wat ervoor zorgde dat ik ze geen minuut weg kon leggen. De hele dag rondlopen met je baby (in een draagdoek) is ontzettend uitputtend. Ik kan mij niet voorstellen hoe het is om een huilbaby te hebben maar ik kan mij wel indenken dat ik daar gek van zou worden. Ik trok het al amper dat mijn ik mijn kinderen niet even alleen in de box kon laten liggen.

Doodvermoeide vader

Met een huilbaby sta je 24/7 aan. Vermoeiend, uitputtend, het drijft je tot waanzin. Speentje erin, speentje eruit, wiegen, lopen, autorijden. Waarschijnlijk probeer je ALLES maar je baby huilt nog steeds. Een Amerikaanse vader had een huilbaby en bereikte het punt dat hij zelf ook een potje mee ging huilen. Hij was oververmoeid maar kwam plotseling nog wel tot een briljant idee. Zijn idee voerde hij uit en het werkte ook nog eens. Dit idee deelt hij nu met de rest van de wereld om andere ouders te kunnen helpen.

Lifehack bij huilbaby’s

De pasgeboren zoon van vader Loni Carter hield hem dag en nacht bezig. Hij had al van alles geprobeerd om hem ‘stil’ te krijgen. Net zoals alle ouders doen met baby’s die huilen. Wanneer ze niet stoppen dan kun je hier aan onderdoor gaan.

Lifehack voor moeders: welke luiermaat bij welke leeftijd?

Ik loop dus altijd de klooien met luiers. Zit ie nog goed? Niet te strak? Of te groot? Oeh… doorgelekt. Toch een kleinere maat nemen? Die kilo’s op de voorkant zeggen me niet zoveel. Bij het ene merk klopt het…

  • Saskia Schreurs

Vader Loni probeerde van alles. Op een gegeven moment kwam hij op het idee om het gehuil van zijn baby op te nemen op zijn telefoon. Toen baby Demoni weer begon met huilen speelde hij het geluidsfragment van zijn huilbaby af. Tot zijn grote verbazing werd de baby rustig toen hij zijn eigen stem hoorde. De baby werd er ontspannen van.

De vader wil deze methode met jullie delen. Misschien werkt het niet bij alle huilbaby’s maar het is het proberen waard.

Bron: The Sun

Love2BeMama

De redactie van Love2BeMama zoekt dagelijks de leukste, interessantste en belangrijkste nieuwtjes voor jou op zodat jij niet verder hoeft te zoeken. Ook posten wij verhalen van moeders. Je dagelijkse portie nieuws, echte verhalen en blogs bij elkaar!

Heb je een tip? Stuur een mailtje naar [email protected]

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Buitenspelen

Speelbos Drenthe: De leukste speelbossen

  • 5 dagen geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Hoe Duplo schoonmaken? Dit is zo gepiept!

  • 5 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

1e schooldag kleuters: dit kun je verwachten

  • 6 dagen geleden
  • 2 minuten lezen