Waar ben je naar opzoek?

Heb jij de HEMA babydraagzak al gespot?

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Heb jij de HEMA babydraagzak al gespot?


Vandaag viel mijn oog op de HEMA babydraagzak die vanaf nu te koop is bij HEMA. Super leuk! De HEMA babydraagzak maakt je wereld als moeder groter. Het dragen van je baby is haast niet meer weg te denken. Ik heb het ook vaak gedaan, het gaf mijn kind rust en daardoor ook mij. Op zo’n moment had ik mijn handen even vrij. Ook is het dragen van je baby ideaal wanneer je op reis gaat of een dagje weg bent. Bij mijn derde baby nam ik heel vaak de wandelwagen niet eens meer mee. Peuter in de buggy, baby in de draagzak en kleuter naast mij. Je moet toch wat dan… 

Makkelijk en snel de deur uit met de HEMA babydraagzak

Met de HEMA babydraagzak ben je in no time de deur uit en heb je je kindje lekker bij je. Je kleintje voelt zich veilig en is lekker dichtbij jou. Met een babydraagzak verplaats je je ook veel makkelijker. Hallo buitenwereld, daar ben ik weer! Het dragen van je baby is praktisch maar geeft ook een sterke onderlinge band. Onderzoek toont aan dat baby’s die vaker gedragen worden rustiger zijn en minder huilen. Dat ging in mijn geval wel op! Ik kreeg er mijn dagen weer mee terug.

HEMA babydraagzak met liefde ontwikkeld

De HEMA babydraagzak biedt veiligheid, stabiliteit en comfort en ziet er ook nog eens super leuk uit. Lekker stoer dus ook leuk voor de papa’s om te dragen. De stijlvolle babydraagzak is ook nog eens deels vervaardigd van gerecycled materiaal. HEMA denkt ook aan alles! De babydraagzak is zo fijn omdat het de intimiteit van een draagdoek combineert met het gemak van een draagzak die ook nog eens ergonomisch verantwoord is. HEMA heeft er veel aandacht aan besteedt om dit product te ontwikkelen.

Lees ook: Heel veel gratis babydozen en kraampakketten

Vanaf de geboorte te gebruiken

Je baby kan vanaf de allereerste dag gedragen worden in de babydraagzak. Je kunt hem gebruiken totdat je ongeveer 11 kilo is (maat 80). De draagzak groeit mee met je baby dus je hoeft geen extra producten te kopen. De HEMA babydraagzak is erg makkelijk in gebruik.

Koop hier de HEMA babydraagzak.

Kijk bij HEMA baby voor nog meer producten.

HEMA babydraagzak

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Bevalling & Kraamtijd

Watermethode stilgeboren baby: hoe gaat dit in zijn werk?

  • 2 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Moeder zijn en het nog leuk vinden ook: optimaal genieten!

  • 7 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Welke rechten heeft een alleenstaande vader?

  • 8 uur geleden
  • 3 minuten lezen