Waar ben je naar opzoek?

Geef je relatie weer een boost!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Geef je relatie weer een boost!

Alle ouders weten dat, wanneer er kinderen zijn, je relatie op ‘een lager pitje’ komt te staan. Het is aan jullie samen om ervoor te waken dat je ook aandacht blijft besteden aan elkaar en je relatie. Ooit is het allemaal bij jullie twee begonnen dus verlies elkaar niet uit het oog. Het is soms ook juist zo fijn om even weer terug te gaan naar de basis en weer in te zien hoe leuk je elkaar vindt. Ook wanneer je het druk hebt of het even niet zo lekker loopt is het echt verstandig om toch die tijd voor elkaar te maken.

Vergeet elkaar niet

Maar hoe houd je je relatie nou leuk en, wanneer je relatie al in een sleur terecht is gekomen, hoe geef je je relatie een boost? Op Love2BeMama hebben wij hier al vele tips voor gegeven en schrijven wij hier met regelmaat over. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat je, wanneer je ouders bent geworden, ook tijd aan elkaar (en aan jezelf) blijft besteden. Je moet en mag jezelf niet vergeten!

Lees ook: Een seksloos huwelijk is niet gezond…

Geef je seksleven een boost

Uiteraard kun je weekendjes weggaan, een date avond plannen, samen een hapje gaan eten of misschien wel samen gaan sporten. Het ligt natuurlijk ook aan jou en je partner wat jullie fijn vinden om te doen. Maar vergeet ook je seksleven niet. Je seksleven is tevens erg belangrijk voor een goede relatie. Een aantal simpele tips om je seksleven een boost te geven:

 1. Stuur elkaar spannende smsjes onder werktijd. Sexting is leuk!
 2. Koop een mooi lingeriesetje om je partner mee te verrassen. Juist wanneer deze het niet verwacht!
 3. Breid de pret in de slaapkamer uit met vibrators van We-Vibe (om samen te gebruiken).
 4. Maak het romantisch in de slaapkamer door kaarsjes te branden en een gezellig muziekje op te zetten.
 5. Ga samen in bad of neem een douche om in de stemming te komen.

Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn maar blijft tijd in elkaar investeren om je relatie én seksleven goed te houden!

Photo by rawpixel.com from Pexels

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

 • 4 maanden geleden
 • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

 • 4 maanden geleden
 • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

 • 4 maanden geleden
 • 12 minuten lezen