Waar ben je naar opzoek?

Bijna geopend: De Blogschool!

3 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Bijna geopend: De Blogschool!

Waaah!!! Er zijn heel wat ontwikkelingen binnen mijn bedrijf die ik graag met jullie wil delen. Misschien hebben jullie het al gezien op Instagram maar voor wie het nog niet heeft gezien, of meer informatie wil; ik ga jullie bijpraten!

In november heb ik jullie al een kleine sneakpeak gegeven en kort wat verteld over mijn nieuwe plannen. Al een tijdje ben ik een beetje zoekende wat ik nu precies wil ga doen, hoe ik met Love2BeMama verder ga en over het uitbreiden/ veranderen van mijn bedrijf.

Tijd voor wat nieuws

De afgelopen 10 jaar heb ik mij volledig gericht op bloggen, Social Media, campagnes schrijven en content creëren. Ik heb zo ontzettend veel geleerd in de afgelopen 10 jaar, ik ben ouder geworden en heb mijzelf ontwikkeld. Misschien heb je al gemerkt dat ik Love2BeMama al anders ben gaan inrichten en mij ook meer richt op moeders met tieners en pubers. Maar ook mijn kennis zou ik heel graag willen delen.

Online leeromgeving: De Blogschool

Vanuit daar is het idee ontstaan om een online leeromgeving te creëren en laagdrempelige cursussen aan te bieden aan bloggers (to be) en (online) ondernemers over (zakelijk) bloggen, content creëren, het inzetten van Social Media op een creatieve manier én hoe je geld kan verdienen met bloggen is daaruit geboren. Ik wil andere mensen online gaan helpen om een succesvolle blog te gaan starten. Dit ga ik doen door cursussen aan te bieden die je op je eigen tempo kan volgen, die laagdrempelig zijn, betaalbaar én waar je direct mee aan de slag kan.

De Blogschool is geboren!

Ondernemen is zo leuk!

Als ondernemer zit ik altijd vol ideeën. Het leuke aan online ondernemen is dat je goed in kan spelen op wat je zelf wil en je alles makkelijk zelf kan realiseren. Ondernemen is natuurlijk super tof maar er komt ook heel wat bij kijken. Soms is het in mijn hoofd een rommeltje en weet ik niet hoe ik een en ander weg moet zetten. Opeens zie ik dan het licht en komt er weer structuur in!

Waar ik als ondernemer heel blij mee ben is dat ik mijn financiële boekhouding wel op orde heb 😅. Als online ondernemer maak ik natuurlijk ook gebruik van online boekhouden. Dit is tevens een tip voor startende ondernemers: Met e-Boekhouden.nl bespaar ik een hoop tijd én geld. Zij hebben ook veel informatie online staan en het is de eerste 15 maanden van je onderneming gratis.

En Love2BeMama?

Bij mij wordt het nu tijd om dingen anders te gaan doen en mijn bedrijf anders in te gaan richten. Ik heb een nieuwe overkoepelende bedrijfsnaam aangevraagd en ik ben twee nieuwe ondernemingen gestart waaronder De Blogschool. Over mijn andere plannen kan ik nog niet zoveel vertellen maar daar later meer over.

Uiteraard ga ik gewoon verder met Love2BeMama (wees gerust; ik stop niet) maar ik ga mijn ideeën nu beter scheiden zodat alles beter op zijn plek komt te staan en niet alles door elkaar heen loopt.

De Blogschool volgen

Achter de schermen ben ik druk bezig met de website voor De Blogschool en uiteraard zal ik jullie daarvan op de hoogte houden. Je kan mij al volgen op Instagram zodat je niks mist of je schrijft je in voor de nieuwsbrief via onderstaande knop. Ik hoop heel snel de website af te hebben en mijn eerste online cursus aan te kunnen bieden. Tevens zal ik jullie binnenkort alles vertellen over de nieuwe inhoud van mijn bedrijf / bedrijven en hoe ik alles voort ga zetten! Ik hoop vele van jullie te kunnen inspireren en motiveren om ook een succesvol blog op te zetten of zakelijk bloggen én Social Media creatief in te kunnen zetten voor je eigen onderneming.

Ook heb ik een Instagram waar je mij kan volgen als je alles wil weten over online ondernemen. Hier zal ik je inspireren!

Ps. Als jij je inschrijft om op de hoogte te blijven dan geef ik je alvast 5 GRATIS tips die je moet weten wanneer je start met bloggen.

Dit is een gesponsorde blogpost.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 5 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 5 maanden geleden
  • 12 minuten lezen