Waar ben je naar opzoek?

4x de ultieme kerstcadeaus voor moeders

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
4x de ultieme kerstcadeaus voor moeders

In de drukke Decembermaand ben ik voornamelijk bezig met cadeaus voor de kinderen, cadeaus voor familie en ben ik aan het nadenken wat er op tafel moet komen tijdens het kerstdiner. Eigenlijk schiet het kerstcadeau voor mezelf er een beetje bij in! Ik heb er niet eens tijd voor om over na te denken. Herkenbaar? Daarom heb ik voor jou deze tips voor kerstcadeaus voor moeders op een rijtje gezet. Dus ik zou zeggen; schuif dit artikel lekker onder de neus van je man!

4 tips voor de ultieme kerstcadeaus voor moeders

Tip 1: Hipinderegen.nl

Voorbij zijn de tijden van als een verzopen katje op het schoolplein de kids opwachten! En er nog hip uit zien ook. Hipinderegen.nl heeft ontzettend mooie regenjassen die ook nog eens super functioneel zijn. Maak je anti-regen outfit helemaal af met de stijlvolle laarzen en zo trotseer je zelfs onze echte Hollandse regenbuien. Naast dat de producten van hipinderegen.nl er prachtig uitzien, zijn ze ook nog eens duurzaam! Om nou te zeggen dat het van mij wel mag gaan regenen met kerst zou te ver gaan… maar ik zou er in ieder geval flitsend uit zien!

Tip 2: Kaya Sieraden

De prachtige sieraden van Kaya Sieraden worden met de hand gemaakt door Tanja en zijn daardoor ‘one of a kind’. Je kunt bijvoorbeeld een Mama armband samenstellen en de naam van je kind er in laten graveren. Of je kunt kiezen voor ‘matching armbanden’ voor moeder en kind. Hoe leuk is dat? Zo heb je een unieke kerstherinnering en een prachtig sieraad. Een ultiem kerstcadeau voor moeders en kinderen.

Tip 3: Sock&Sock

De hippe moeders onder ons lopen er dankzij Sock&Sock flitsend bij deze kerstdagen! Super leuk natuurlijk om deze cadeaubox onder de kerstboom te vinden met deze unieke en grappige sokken er in. Wanneer je helemaal nooit meer voor sokken wilt shoppen, biedt Sock&Sock een unieke service! Je kunt je namelijk abonneren zodat je elke maand een pakketje met nieuwe sokken krijgt, elke set sokken is onderscheidend met prachtige prints.

Tip 4: Helemaal Anno Nu

Wanneer ik op de webshop van Helemaal Anno Nu rondkijk, zie ik eigenlijk alleen maar dingen die ik op mijn verlanglijstje wil zetten. Naast alle prachtige items voor in huis bieden ze ook meest fantastische armbanden en horloges aan in hun webshop. Stuk voor stuk uniek en tijdloos en nog voor een zacht prijsje ook. Hiermee kun je zeker voor de dag komen tijdens het kerstdiner bij je schoonouders!

Zoek je nog een tof kerstcadeau voor vaders? Zoek niet verder want hier heb ik de 3 leukste tips voor jou!

Dit is een gesponsorde blogpost.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Tieners & Pubers

Waarom je kind kostgeld laten betalen een goed idee is…

  • 6 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Naar school op Curacao: zo hebben wij het geregeld!

  • 2 weken geleden
  • 7 minuten lezen
Podcast

Wil je horen: 5x podcasts voor op (thuis)vakantie

  • 2 weken geleden
  • 4 minuten lezen