Kindermerk Raizzed; het goedkopere kinderkledingmerk van Vingino

Al jaren koop ik kinderkleding van Vingino. Vooral voor mijn zoon! Hij is echt weg van de basic shirts en joggingbroeken en het zit hem als gegoten. Ik vind het een heel fijn kledingmerk alleen wel aan de prijs. Daarom probeer ik zoveel mogelijk in de sale te kopen want kinderen gaan nou eenmaal niet zuinig om met hun kleding. Ze moeten er ook in kunnen spelen en voetballen en dan komen er wel eens gaten in. Het merk blijft wel heel mooi en met sommige shirts doen we al twee jaar. Dat is dan wel mooi meegenomen. 

Betaalbare kinderkleding

Vingino merkte op dat er steeds meer vraag kwam naar items voor een lagere prijs zodat het voor meer mensen betaalbaar zou zijn. De prijsverlaging past niet bij het merk van Vingino maar ze hebben wel gehoor gegeven aan de vraag door een nieuw kindermerk te lanceren wat wél voor iedereen betaalbaar is: Raizzed.Nieuw kindermerk Raizzed

Het merk Raizzed staat ervoor dat iedereen kan opgroeien in denim. Ze hebben een collectie van hoge kwaliteit ontwikkeld tegen scherpe prijzen. Doordat moederbedrijf Vingino nu een betaalbaar merk heeft gelanceerd kan er voldaan worden aan de vraag van de consument.

De kleding van Raizzed is gemaakt van dezelfde kwalitatieve stoffen als Vingino maar doordat hun basis basic is zijn de kosten niet hoog. Wat ook leuk is is dat het merk is voor kinderen tussen de 2 en 16 jaar! Raizzed is te herkennen aan de eddy en strakke stijl (zonder poespas) met veel kleur!

Ze hebben jassen, shirts, truien en broeken in het assortiment. Het merk Raizzed is te koop bij Kleertjes.com. De shirts zijn er al vanaf 14,95 euro.

Bron beeld: Raizzed

Linda Bosscher

Ik ben Linda, 33 jaar, getrouwd en moeder van 3 kids. Founder & content creator van Love2BeMama. Deze blog run ik inmiddels 8 jaar en ik schrijf met veel plezier voor jullie herkenbare artikelen.

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.