Tip voor een familie filmavond met een Mexicaans tintje

Als gezin van vijf hebben we het doordeweeks best druk. Mijn man heeft een erg drukke baan dus is hij blij als het weekend is. Al lange tijd proberen wij zo weinig mogelijk te plannen in het weekend. Op zaterdag hebben we eerst al voetbal van twee kids en een keer zwemles van de jongste. We zijn dus al blij als we ’s middags en ’s avonds niks hebben. De laatste tijd kunnen we echt heel erg genieten van het ‘niks moet, alles mag’. De avonden dat we niks gepland hebben zijn zo fijn!

Familie filmavond met het gezin

Nu de kinderen ouder worden is het erg leuk om als gezin dingen te ondernemen zoals een spelletjesavond of, ons favoriet van dit moment, een filmavond. De kinderen vinden dat het allerleukste. We maken er dan ook echt wat gezelligs van. Eerst lekker eten, douchen, pyjama’s aan, samen een film uitzoeken en dan lekker op de bank met de kaarsjes aan en wat lekkers.

We vinden het belangrijk om echt tijd voor elkaar te maken en samen dingen te doen. Doordeweeks komen we daar minder aan toe en is mijn man laat thuis van zijn werk waardoor hij de kinderen maar heel kort ziet. Nu hij in het weekend niet meer hoeft te werken brengen we die tijd maar wat graag samen door. 

Twaalf jaar lang hebben we nooit echt weekenden gehad. Mijn man moest om het weekend werken en de ‘vrije’ weekenden was er altijd wel wat. Nu hij ander werk heeft en dus geen weekenddienst meer heeft waarderen we de weekenden extra omdat we dit nooit echt gehad hebben.

Lees ook: Must see Netflix series voor jou om te bingewatchen! (door moeders aanbevolen)

Kidsproof Mexicaanse filmavond

Dit weekend staat er een Mexicaanse filmavond op de planning. Is weer eens wat anders dan een standaard filmavond! Het bekende chips merk Croky stuurde ons namelijk een super tof Mexicaans pakket op met alle items om een Mexicaans feestje te vieren. Croky heeft twee nieuwe smaken en dat willen ze vieren. Ze hebben de nieuwe smaken Tortilla Nacho Cheese en Chili Mild & Sweet in hun assortiment. Heerlijk intense smaken, een en al karakter en perfect krokant. 

De chips van Croky vind je in de meeste huishoudens terug! Niet zo gek want iedereen in de familie is er dol op. Ook hier! Met het heerlijke pakket nieuwe chips en Mexicaanse items gaan wij dit weekend er een Mexicaans filmavondje van maken. De film COCO past heel goed bij onze filmavond en gaan we met zijn allen op de bank kijken!

VERLOPEN! Win een Mexicaans feestje met Croky!

En dit Mexicaanse feestje vier ik niet alleen: ik mag iemand blij gaan maken met een MEGA pack Croky Tortilla. Daarvoor moet je wel even deze vraag beantwoorden:

Wat is jouw perfecte feestje met Croky Tortilla en wie zou jij uitnodigen? 

En vergeet je Croky niet te volgen op Instagram en Facebook?

De winnaar is Lara! (zie reacties) Veel plezier met je pakket!

Dit is een gesponsorde blogpost.

Linda Bosscher

Ik ben Linda, 33 jaar, getrouwd en moeder van 3 kids. Founder & content creator van Love2BeMama. Deze blog run ik inmiddels 8 jaar en ik schrijf met veel plezier voor jullie herkenbare artikelen.

6 reacties
  1. de kinderen en kleinkinderen zijn dol op tortillaovenschotel
    dat word dus smullen van al die overheerlijke spullen
    en dan als afsluiting een leuke film, niks mis mee

  2. Wat een leuk idee een Mexicaanse filmavond. Coco hebben we nog niet gezien. Ik zou m’n zoon z’n vriendjes laten uitnodigen 🙂

  3. Hier een mama die nu ruim 10 jaar in de onregelmatigheid werkt. Weekenden, feestdagen noem het maar op en ik moet werken. Nu de feestdagen eraan komen lijkt het mij geweldig om een filmavondje met mijn kids te hebben. Even Q-time voor de feestdagen beginnen. Dit jaar moet ik helaas werken met de kerst. Dus weet zeker dat ze gaat genieten van een avondje op de bank met iets lekker samen met mama.

  4. Voor mijn zoontjes en mij is het eten van Croky chips altijd feest 🙂 We zijn dan ook echt chipsmonsters alledrie en gek op Mexicaans eten dus dit pakket is zeker aan ons besteed! We proberen elke dag wel een feestmomentje te creeeren, maar als wij dit pakket mogen winnen, dan kunnen we letterlijk en figuurlijk echt uitpakken!

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.