De leukste newborn kleding op een rijtje

Als je in verwachting bent is het leuk om te shoppen voor kleertjes. Weet je al of je een jongetje of meisje krijgt? Dan is het extra leuk! Maar wat heb je nu eigenlijk allemaal nodig voor je kleintje? Kijk dan eens op de newborn kleding van Jayno.nl pagina. Daar vind je een ruim aanbod van verschillende merken zodat je een goed begin maakt.

  • Your Wishes is een leuk merk met goed afgewerkte kleding van prima kwaliteit. De ontwerpen zijn eenvoudig; hier geen schreeuwende prints maar rustige kleuren en op de shirts zie je vaak leuke, pakkende teksten. Zowel voor jongens als meisjes een goede keuze!
  • De kleding van Dirkje spreekt ook altijd aan. De newborn collectie is gemaakt voor de kleintjes in de maten 50 tot 68. De collectie bevat sets met broeken, vesten en shirts voor jongens, meisjes en unisex. De sets zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar en gemakkelijk te combineren.
  • Ben je op zoek naar iets aparts? Kijk dan eens naar de kleertjes van LCEE Kidswear. Stuk voor stuk eigentijdse en eigenzinnige stukken waarin je baby zeker de blits maakt!

Kom je ook shoppen op Jayno? Vandaag voor 18:00 besteld, morgen nog in huis. En dat is wel zo fijn om te weten!

Heleen Ravenhorst

Heleen, moeder van 3 (27, 25 en 8) en een bonuszoon (17). Ik woon op het mooie Goeree Overflakkee en werk in de communicatie bij een baas. Ook ben ik druk met mijn eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Ik word blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.