Waar ben je naar opzoek?

Een maand lang gratis bioscoopfilms bij Pathe thuis

1 minuut lezen Love2BeMama Love2BeMama
Een maand lang gratis bioscoopfilms bij Pathe thuis

Nu de bioscopen gesloten zijn heeft Pathé Thuis wat leuks bedacht. Vanaf maandag 6 april tot en met dinsdag 28 april trakteren ze ons op gratis bioscoopfilms. Eén film per dag! Elke dag rond 9 uur delen ze via Stories op Instagram en op Facebook een code waarmee je tot 23:59 uur de film van de dag gratis kunt huren.

Gratis bioscoopfilms

In totaal geeft Pathé Thuis 23 films gratis weg. De titels die ze weggeven blijft geheim maar ze geven af en toe wel wat teasers weg. Je kan een film ook 30 dagen in je account bewaren om later te kijken. Na het starten van de film gaan de 48 uur in. Binnen deze tijd moet je de film afkijken.

Bioscoop release

De bioscoopfilms die nog recent in de bioscoop draaiden, zijn nu thuis ook al te zien. De komende weken komen er bioscoop releases naar je huiskamer. Heb je de Grote Slijmfilm al gezien? Of Kruimeltje? April, May en Juni en Huisvrouwen 2 kun je ook al vanaf de bank bekijken.

Houd de site van Pathé Thuis in de gaten om geen enkele film te missen. Zo komen we de komende weken nog wel door toch?

Voorlopig zitten we nog wel even thuis. In ieder geval tot en met 28 april. Maar na de persconferentie van gisteren weten we inmiddels dat het leven ook daarna niet ‘normaal’ zal zijn. Hoe dit verder gaat, dat horen we voor 28 april. We proberen er allemaal het beste van te maken. Dit soort initiatieven zijn erg welkom! Om het thuisblijven wat aangenamer te maken.

12x dit is nu (tijdelijk) gratis toegankelijk voor je kids

De kinderen zijn thuis en we zitten veel binnen. Ik ga er maar vanuit dat dit nog even kan duren. Het mooie van deze situatie vind ik dat er zoveel (online) initiatieven ontstaan en dat bedrijven producten tijdelijk gratis weggeven…

  • Linda Bosscher

Love2BeMama

De redactie van Love2BeMama zoekt dagelijks de leukste, interessantste en belangrijkste nieuwtjes voor jou op zodat jij niet verder hoeft te zoeken. Ook posten wij verhalen van moeders. Je dagelijkse portie nieuws, echte verhalen en blogs bij elkaar!

Heb je een tip? Stuur een mailtje naar [email protected]

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Wonen op Curacao en terug naar Nederland

  • 2 weken geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Rechten alleenstaande moeder met kind

  • 2 weken geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

Traktatietip: Rupsje Nooitgenoeg

  • 3 maanden geleden
  • 1 minuut lezen