Waar ben je naar opzoek?

De lente komt eraan!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
De lente komt eraan!

Oh wat hebben we afgelopen weekend al heerlijk mogen genieten van het mooie weer. Wij hadden meteen de zomer in ons hoofd en hebben eindelijk een tuinset besteld. Gelukkig konden we daar dit weekend meteen gebruik van maken.

Het was nog niet super warm maar ik merkte meteen al dat we ook echt een parasol nodig hebben. Maar dat wordt nog wel een zoektocht. We wonen aan de rand van de wijk en vangen ook echt de wind. Als het behoorlijk waait dan staat er in onze tuin niks veilig. Toch willen we graag schaduw creëren in de tuin voor onszelf en voor spelende kinderen. Ik ben al op zoek gegaan naar grote parasols om een parasol naar wens uit te zoeken. Ik heb nog niet gevonden wat ik zoek want ik heb nog best wat eisen: hij moet groot zijn, stevig staan, niet teveel wind vangen (dat is lastig met een parasol haha) en op allerlei standen te gebruiken zijn.

Er is ook zoveel keuze. Je hebt stokparasols, zweefparasols, parasolvoeten voor de juiste parasol en dan ook nog parasol beschermhoezen. En dan heb je ook nog de verschillende materialen; graniet, polyester en aluminium. Kies je voor een hoge kwaliteit? En welke kleur en maat kies je dan? Parasols zijn er in allerlei uitvoeringen: met een ronde, vierkante of rechthoekige vorm. De keuze is reuze!

Toch vind ik een parasol wel een must in de tuin. Hij beschermt je tegen de zon en zorgt voor een aangename temperatuur voor op je terras. Een parasol houdt UV stralen tegen en zo creëer je een fijne plek om samen een hapje en een drankje te doen in de tuin. Op deze manier zit je ook veel fijner in je tuin dan wanneer je de volle zon vangt.

Wanneer je de juiste parasol hebt gekozen kun je deze online bestellen en profiteer je van gratis verzending. Ideaal!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over weekendjes weg met het gezin

Weekendje weg aanbiedingen: tips ga er goedkoop op uit!

  • 14 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over weekendjes weg met het gezin

Weekend weg Nederland: Kindvriendelijke hotels

  • 14 uur geleden
  • 3 minuten lezen
1 week zwanger

Wat moet je regelen als je zwanger bent?

  • 16 uur geleden
  • 2 minuten lezen