Waar ben je naar opzoek?

8 buitenspeelgoed toppers!

2 minuten lezen Marian Alons
8 buitenspeelgoed toppers!

Eindelijk kunnen de kinderen weer zonder jas aan buitenspelen! Vergeet de kids niet in te spelen en laat ze lekker los. Buitenspelen is niet van vroeger. Deze water- en andere buitenspelletjes zullen ze helemaal cooliejoelie vinden. 

1. Waterballonnen 

Wie heeft er als kind niet met waterballonnen gespeeld? Het is tijdloos en leuk voor verschillende leeftijden! Bunch O Balloons heeft een handige techniek uitgevonden waarmee je de waterballonnen tegelijk kunt vullen en je geen knoopjes hoeft te leggen. Want wees eerlijk, daar hadden we allemaal moeite mee. Je kan wel 100 ballonnetjes per minuut vullen!
2. Blaster
Voor kinderen vanaf 8 jaar is deze blaster echt een heel stoer spel. Organiseer een wedstrijdje verschieten of bedenk andere spelregels. Met de pijltjes kun je zelfs 27 meter ver schieten! Het merk NERF heeft verschillende vormen en maten wapens ontworpen, zodat er voor elk kind wel een geschikte te vinden is. Tip: bestel ook meteen een navulling, zodat de kids eindeloos speelplezier hebben (en niet meteen naar binnen komen, omdat de pijlen op het dak, in de sloot of onder de auto liggen).
3. Kubb
Het Zweedse spel Kubb is leuk voor de hele familie en kan ook lekker buiten worden gespeeld. Één tegen één of in teams. Het is gemaakt van goede kwaliteit Berkenhout. Bouw je torens op het zand, gras, tegels of zelfs in de sneeuw. Gooi jij met je stokken de torens van de tegenpartij om en win jij het spel?
4. Hoverboard
Oké, toegegeven: dit is wel duur speelgoed. Toch maakt je kind echt de blits bij het speeltuintje als hij/zij met een hoverboard onder de arm komt gelopen. Zie het als een soort rolschaatsen, maar dan hipper. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn echte gadgets die kinderen willen hebben (partners ook overigens). De hoverboards zijn ook veilig: bij een snelheid van boven de 10km per uur geeft ‘ie een piep.
5. Zwemtrainer
Met het warme weer is zwemmen met je kinderen natuurlijk het allerleukst. Vaak zijn zwembandjes onplezierig en voelen kinderen zich er niet prettig in. Deze zwemtrainer is geschikt voor kinderen vanaf 3 maanden tot ongeveer 4 jaar. Zo kunnen ze op een veilige en leuke manier spelen in het water. Door het zwemtuigje en de veiligheidsgordel zit je kind goed vast. Tegelijkertijd zorgt het buikstuk en de opblaasbare rand ervoor dat je kind in een natuurlijke houding komt, zodat het een actieve zwemhouding heeft.
6. Mega Bellenblaas
Bellenblazen is nog nooit ‘uit’ geweest en blijft altijd leuk om te doen. Met deze Bellenblaas van SES maak je echte mega bubbels! Superleuk om naar te kijken om zelf mee te experimenteren. Wie maakt de grootste bubbel en wie krijgt het voor elkaar om een bubbel in een bubbel te maken? 
7. Step
Wat vinden kinderen eigenlijk niet leuk aan Frozen? Naast een gewone fiets of de hoverboard, is de step ook nog steeds een heel leuk vervoersmiddel én speelgoed. Vanaf 3 jaar kunnen kinderen al met de step spelen. Leer trucjes en wissel van been. Wie is het snelst?
 8. Zandbak
Geen ruimte om zelf een zandbak te graven? Misschien is deze Schelpvormige zandbak dan wat voor jouw gezin! Je kan de bak aan twee kanten vullen. Dit maakt het ideaal om ‘m aan de ene kant te vullen met zand en de andere te vullen met water. Zo hebben de kids hun eigen strandje in de tuin. De kinderen zullen het heerlijk vinden!

Deze blog bevat affiliatelinks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Nieuwsflits

Er is niets ‘gewoons’ aan het programma Gewoon Bloot

  • 24 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Bevalling & Kraamtijd

Kraamtijd in coronatijd: Lockdown zonder roze wolk

  • 1 dag geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over boeken, films en series

Redenen waarom je vandaag nog moet beginnen met de serie Bridgerton kijken

  • 4 dagen geleden
  • 4 minuten lezen