Waar ben je naar opzoek?

Watertafels zijn altijd een succes bij kinderen. Als het zonnige weer is willen kinderen meteen al met water spelen. Nu de zon weer wat vaker schijnt, en het warmer wordt is het tijd om het zwembad weer lekker op te zetten en met water te spelen. Voor in de zomer vind ik een watertafel in de tuin onmisbaar. Zoek jij een leuke watertafel voor peuters? In dit blog vind je de leukste watertafels!

De leukste watertafel voor peuters

Een watertafel voor peuters zorgt voor veel waterpret! Dit waterspeelgoed staat op pootjes waardoor kinderen op een prettige hoogte kunnen spelen met de hengeltjes, buizen en emmertjes. De meeste watertafels zijn gemaakt van kunststof, waardoor de watertafel eenvoudig op te bergen is bij minder lekker weer. De houten watertafels zijn robuust en kun je goed buiten laten staan. Sommige watertafels beschikken naast een watercompartiment ook over een zandgedeelte voor nog meer spetter- en bouwplezier.

Wij hebben de leukste watertafels voor peuters (en de rest van het gezin) voor jou uitgezocht!

Kleine zand- en watertafel voor peuters

Met deze goedkope Zand & Watertafel kun je binnen en buiten lekker spelen met zand en water. Hij is dus niet alleen in de zomer te gebruiken maar ook in de winter binnen. Hierdoor lijkt het wel alsof het het hele jaar zomer is. Met deze watertafel heb je eindeloos speelplezier voor een goede prijs.

Watertafel van AquaPlay

Niet persé een watertafel maar wel heel fijn om mee te spelen in de zomer. Deze speelset van AquaPlay is handig om mee te nemen en te gebruiken bij andere sets van AquaPlay. Neem de waterwereld mee naar buiten om in de tuin te spelen, bij het strand of bij vriendjes. Deze set zit bomvol speelplezier met water.

De leukste watertafel voor peuters

Little Tikes Fun Zone Battle Splash watertafel

Dit is één van de weinige watertafels voor peuters die ook een multiplayer-game is! De Battle Splash watertafel kan aangesloten worden op de tuinslang. Met de Fun Zone Battle Splash-watertafel van Little Tikes strijden kinderen om elkaars boten te laten zinken, de doelen te laten draaien, de emmers te vullen en water op elkaar te spuiten! 

Watertafel Little Tikes - De leukste watertafel voor peuters

Step2 Zand & Watertafel Activity Center

Deze Step2 Naturally Playful Sand & Water Activity Center zit boordevol zintuigelijke actie voor je kleintjes! Deze tweezijdige verhoogde speeltafel betekent minder zand of water op de kleding van je kinderen en een toegankelijker oppervlak voor iedereen. Kinderen zullen het fantastisch vinden om te doen alsof ze een schat opgraven in de zandtafel en zeilbootjes varen in de watertafel. De verwijderbare parasol zorgt voor schaduw als de zon schijnt.

Little Tikes Piraten Zand en Watertafel

Schip Ahoy! Bereid je voor op een spetterend avontuur met deze Little Tikes watertafe voor peutersl! Inclusief twee speelfiguren, een haai die water spuit, een waterkanon, op te halen anker en een stromende fontein die geactiveerd wordt door het water op te pompen. Jij zult urenlang waterplezier beleven.

Little Tikes zand en watertafel

Step2 Paw Patrol Watertafel voor peuters

Met deze Step2 Paw Patrol™ Water Table kunnen de kleintjes Ryder helpen met het zoeken naar pups in het water met de periscoop bovenop de Uitkijktoren.

Watertafel Little Tikes - De leukste watertafel voor peuters - Paw Patrol

10 zomerse activiteiten met water voor kinderen

Het is zomer en het is warm. Soms te warm om wat te doen en als de temperatuur boven de 30 graden komt hangen mijn kinderen het liefst op de bank. Ik zocht 5 activiteiten op die heerlijk zijn om…

 • Denise Meijer

Little Tikes Fontein watertafel voor peuters

Wij hebben zelf de Little Tikes watertafel fontein. Hij wordt veel gebruikt! Ze bouwen, spetteren en spelen met de leukste en spannendste watertafel die er is. Hij is veelzijdig in gebruik door de verwisselbare kranen en leidingen waardoor ze ook nog een beetje inzicht krijgen in wetenschap, technologie en techniek op een speelse en praktische manier. De watertafel is gemaakt van stevig materiaal en ondanks het vele gebruik en het staan in de zon blijven de kleuren mooi helder. Inmiddels is hij bij ons in de tuin onmisbaar geworden.

De leukste watertafel voor peuters

Step2 Waterfall Discovery Wall 

Ik vind het jammer dat ik geen kleine kinderen meer heb want deze watertafel is echt heel erg leuk!

Dit waterspeelgoed met 13 accessoires biedt dubbelzijdig spelen voor het hele gezin. Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten terwijl elk waterdoolhof-stuk kan worden verplaatst om een nieuw ontwerp te maken. De kleintjes zullen genieten van het scheppen van water en kijken terwijl het door de radjes, zigzaggen en trechters stroomt op deze dubbelzijdige watermuur.

Watertafel eenhoorn

Creëer een magische plons met deze watertafel met Unicorn-thema! Deze ruime speeltafel voor kinderen is groot genoeg voor meerdere kinderen om het fantastische plezier van deze eenhoorn-utopie te ontdekken! 

Little Tikes Watertafel spiraal roze

Deze Little Tikes Watertafel voor peuters met Spiraal in het Roze zal voor veel waterplezier zorgen bij de kleintjes! Kinderen kunnen balletjes in de toren gooien en zien hoe ze door de spiraal naar beneden glijden. Draai aan het reuzenrad om de ballen weer op te scheppen. Met de ballen-launcher kun je balletjes in het water schieten.

 • Vul de beker met water en giet het in de trechter om het dubbele waterrad te laten draaien
 • Draai aan de tol om het water in beweging te houden
 • Schepkommetje
 • 5 spuitende balletjes met een schattig karakter

In deze blogpost staan affiliatelinks.
Lees hier meer over ons advertentiebeleid.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 38 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 14, 13 en 11 jaar. Wij wonen sinds 2021 op Curaçao.

Mijn blog Love2BeMama lag een tijdje stil. Deze heb ik als hobby weer opgepakt. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap, tips en informatie en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao en hoe wij een zoveel mogelijk vrij leven als gezin nastreven.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

 • 3 weken geleden
 • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

 • 3 weken geleden
 • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

 • 1 maand geleden
 • 7 minuten lezen