Waar ben je naar opzoek?

Voor heel veel mensen in Nederland is het al zomervakantie. Wij moeten nog een weekje bikkelen. Komende week lijken de weersvooruitzichten prima te zijn. Tijd om het zwembad weer op te zetten en lekker met water te spelen. Voor in de zomer vind ik een watertafel in de tuin onmisbaar. Daarom zette ik voor jou 7 leukste watertafels op een rij.

De leukste watertafels voor kinderen

1. Zand en Watertafel van Johntoy – 34,99 euro

Met deze goedkope Zand & Watertafel kun je binnen en buiten lekker spelen met zand en water. Hij is dus niet alleen in de zomer te gebruiken maar ook in de winter binnen. Hierdoor lijkt het wel alsof het het hele jaar zomer is. Met deze watertafel heb je eindeloos speelplezier voor een goede prijs.

2. AquaPlay Aqualand Portable Lock Box – 55,00 euro

Niet persé een watertafel maar wel heel fijn om mee te spelen in de zomer. Deze speelset van AquaPlay is handig om mee te nemen en te gebruiken bij andere sets van AquaPlay. Neem de waterwereld mee naar buiten om in de tuin te spelen, bij het strand of bij vriendjes. Deze set zit bomvol speelplezier met water.

3. Little Tikes Vis en Spetter watertafel – 62,95 euro

Little Tikes blijft hier thuis favoriet. Het is degelijk en sterk speelgoed. Met de Little Tikes Fish ’n Splash Water Table kunnen kleine vissers kleurrijke vijverbewoners vangen en tellen in hun eigen achtertuin. De kleintjes kunnen haar hartenlust vullen, gieten en spetteren om waterpret nog leuker te maken.

4. Watertafel met twee speeloppervlakten – 139,99 euro

Deze unieke themazand & water tafel zorgt voor 2 speeloppervlakten; er kan met zand en water gespeeld worden. Inclusief parasol, waterwiel, boten en brug. Het deksel zorgt voor nog meer speeloppervlakte en beschermt de inhoud na het spelen. Hij is wel wat duurder dan de gemiddelde watertafel.

6. Little Tikes Piraten Zand en Watertafel – 69,99 euro

Schip Ahoy! Bereid je voor op een spetterend avontuur met deze Little Tikes watertafel! Inclusief twee speelfiguren, een haai die water spuit, een waterkanon, op te halen anker en een stromende fontein die geactiveerd wordt door het water op te pompen. Jij zult urenlang waterplezier beleven.

Lees ook: Pas op met water uit de tuinslang!

7. Little Tikes watertafel fontein

Wij hebben zelf de Little Tikes watertafel fontein. Hij wordt veel gebruikt! Ze bouwen, spetteren en spelen met de leukste en spannendste watertafel die er is. Hij is veelzijdig in gebruik door de verwisselbare kranen en leidingen waardoor ze ook nog een beetje inzicht krijgen in wetenschap, technologie en techniek op een speelse en praktische manier. De watertafel is gemaakt van stevig materiaal en ondanks het vele gebruik en het staan in de zon blijven de kleuren mooi helder. Inmiddels is hij bij ons in de tuin onmisbaar geworden.

De leukste watertafels voor kinderen

Dit is een blogpost met affiliatelinks.
Voor ons advertentiebeleid verwijs ik je graag naar deze pagina. 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Dit zijn de leukste cadeaus voor meisjes van 3 jaar

  • 2 weken geleden
  • 3 minuten lezen
Kinderwens

Waarom kinderwens: wel of geen kinderen?

  • 4 weken geleden
  • 2 minuten lezen
Bevalling & Kraamtijd

Wat is strippen bij een bevalling?

  • 4 weken geleden
  • 2 minuten lezen