Waar ben je naar opzoek?

Watertafel unicorn: neem een magische plons!

4 minuten lezen Love2BeMama Love2BeMama
Watertafel unicorn: neem een magische plons!

Watertafels zijn een geweldige manier om plezier te hebben terwijl je kind ook nog eens belangrijke vaardigheden opdoet. Als kinderen met water spetteren, gebruiken ze verschillende zintuigen zoals hun zicht, leren ze texturen herkennen en omgaan met temperatuur voelen. Ze leren ook hoe je water kunt laten stromen, een sproeier aanzet, welk speelgoed blijft drijven of zinkt en een emmertje vullen zonder over te laten lopen. Elke ouder zou dus een watertafel in huis moeten hebben. Ben jij voor de mooie dagen op zoek naar een watertafel? De watertafel Unicorn is nieuw en wordt vast een hit deze zomer!

Leren (samen) spelen met watertafel unicorn

Een watertafel is ook een leuke manier om taal- en sociale vaardigheden te ontwikkelen. Een watertafel nodigt namelijk uit om samen met andere kindjes mee te spelen. Voor je peuter en kleuter het ideale moment om te leren omgaan met andere kinderen en samen een spel te spelen. Tijdens het spelen leren ze ook nog van elkaar. Ze leren nieuwe woorden en kunnen een rollenspel spelen. Een rollenspel is een geweldige manier om de verbeelding te prikkelen. Kinderen leren zich op die manier op nieuwe en creatieve manieren uitdrukken.

10 zomerse activiteiten met water voor kinderen

Het is zomer en het is warm. Soms te warm om wat te doen en als de temperatuur boven de 30 graden komt hangen mijn kinderen het liefst op de bank. Ik zocht 5 activiteiten op die heerlijk zijn om…

  • Denise Meijer

Fijne motoriek oefenen

Tijdens het gieten, spetteren, bouwen en spelen met water leren de kinderen ook nog hun hand-oogcoördinatie beter te ontwikkelen. Door het spelen met de watertafel Unicorn kunnen ze hun fijne motoriek oefenen.

Watertafel unicorn wordt zandtafel

Met een watertafel gaan kinderen op een speelse manier op ontdekkingsreis. Als het buiten kouder wordt kun je de watertafel ook nog schoonmaken en binnen gebruiken. Veel ouders weten niet dat buitenspeelgoed ook prima naar binnen kan. In dit blog lees je over het leukste buitenspeelgoed voor binnen. Een watertafel kun je ook nog gebruiken als zandtafel. Ik zou hem dan alleen wel buiten laten staan!

Welke watertafel kopen?

Je hebt watertafels in alle soorten en maten. Van een goedkope watertafel tot een zand- en watertafel. In dit blog vind je de 10 leukste watertafels voor peuters. Als je een watertafel koopt zou ik erop letten dat je er lang gebruik van kunt maken. Ook kun je kijken naar hoe educatief de watertafel is en welke mogelijkheden je ermee hebt. Zit er veel speelgoed bij de watertafel, kunnen ze er eindeloos mee spelen, is het gemaakt van degelijk materiaal?

Watertafel voor peuters: 10x de leukste watertafels

De leukste watertafel voor peuters

  • Linda Bosscher

Buitenspeelgoed Step2

Een tijdje geleden kwam ik het merk Step2 tegen. Dit merkt verkoopt degelijk en mooi buitenspeelgoed. Ze denken erg mee met de ontwikkeling van het kind en passen daar hun speelgoed op aan. Ze hebben ook super leuke watertafels in hun assortiment waaronder de watertafel Unicorn.

Lekker spelen is voor kinderen niet alleen leuk, maar ook ontzettend leerzaam. Met de producten van Step2 leren kinderen spelenderwijs om samen te spelen en ook te delen. Het is belangrijk om dit op jonge leeftijd te leren, want dit is later ontzettend handig in de omgang met anderen. In de eerste levensjaren is het niet alleen belangrijk om sociale aspecten te ontwikkelen, maar ook om je motoriek te trainen. En natuurlijk vergeet Step2 vooral niet dat lachen misschien wel het belangrijkste is van allemaal.

Dit merk heeft voor ieder kind genoeg te bieden. Zo kunnen de jongsten al vanaf 9 maanden spelen met Step2, maar is er ook voor de broertjes en zusjes tot 10 jaar genoeg te vinden. Speelt jouw kind liever binnen dan buiten? Ook dat is geen probleem. Naast ontzettend leuk en leerzaam, is het speelgoed van Step2 ook stevig en veilig. Zo kan je als ouder met een gerust gevoel achterover leunen terwijl je kinderen lekker hun gang gaan. Ideaal.

Hit van deze zomer: Watertafel Unicorn

Creëer een magische plons met deze watertafel met Unicorn-thema! Deze ruime speeltafel voor kinderen is groot genoeg voor meerdere kinderen om het fantastische plezier van deze eenhoorn-utopie te ontdekken! Deze kinderwatertafel bevat 3 schattige eenhoorns, naast een assortiment andere leuke accessoires! Kinderen kunnen de eenhoorns laten zwemmen en spelen in dit pastelkleurige paradijs, terwijl ze diverse leuke functies ontdekken!

Met de grote emmer kunnen kinderen water uit de vijver scheppen en in de bovenste laag gieten voor een realistisch regeneffect! Doolhofachtige spinners en schansen worden geactiveerd, waardoor een fantastische waterval wordt gecreëerd! Met de flipper kunnen kinderen de eenhoorns in de magische vijver gooien!

Kenmerken watertafel Unicorn

– Grote emmer (inclusief) laat kinderen water uit de vijver in het watervalplateau scheppen
– Door het regendouche-effect klinkt het alsof het echt regent!
– Gebruik de flipper om de figuren terug in de vijver te werpen!
– Geschikt voor 18,9 L water (niet inbegrepen)
– Pas de doolhof stukken aan om nieuwe watervallen te creëren voor leuk technisch spel
– Ideaal voor STEM play
– Inclusief 13-delig accessoireset bestaande uit 3 eenhoorns, 1 schoepenrad, 1 emmer, 2 kopjes, 1 flipper, 1 vergietlepel en 4 doolhofstukken

Hij is toch te leuk deze watertafel unicorn?

Watertafel Unicorn

In deze blogpost staan affilatelinks.
Alles over ons advertentiebeleid lees je hier.

Love2BeMama

De redactie van Love2BeMama zoekt dagelijks de leukste, interessantste en belangrijkste nieuwtjes voor jou op zodat jij niet verder hoeft te zoeken. Ook posten wij verhalen van moeders. Je dagelijkse portie nieuws, echte verhalen en blogs bij elkaar!

Heb je een tip? Stuur een mailtje naar mail@love2bemama.com.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 3 maanden geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 3 maanden geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen