De leukste Sinterklaas cadeautjes voor kids van 5 tot 10 jaar

Sinterklaas is weer aangemeerd. Een spannende en gezellige tijd breekt aan. Vol verwachting klopt ons hart en mama Piet is alweer druk in de weer met het inkopen van de leukste Sint cadeautjes. Persoonlijk mijn favoriete tijd van het jaar. In deze blog geef ik je cadeau inspiratie: de leukste Sinterklaas cadeautjes voor kids 5 tot 10 jaar.

Gratis inpakpapier

Geen inpakpapier in huis?
Download dan het gratis Love2BeMama Sint inpakpapier met cadeaulabels.

Lees ook: De leukste Sinterklaas cadeautjes voor kids tot 5 jaar

De leukste Sinterklaas cadeautjes voor kids 5 tot 10 jaar

De leukste Sinterklaas cadeautjes voor kinderen van 5 tot 10 jaar heb ik in deze blog verzameld. Voor zowel jongens als meisjes. Ik heb hierbij geen rekening gehouden met een bepaald budget; alle leukste Sinterklaas cadeautjes staan hier verzameld. Lekker inspiratie opdoen!

Lees ook: De vier cadeautjes regel voor Sinterklaas

Souza!  is “happy fantasy!

Souza! heeft voor alle prinsen en prinsessen de mooiste verkleedkleding! Sprankelende feestjurken met bijpassende capes, hoge hakken, tasjes én mooie sieraden. De make-up en de oor stickers zorgen voor de finishing touch. Het feest kan beginnen…., kijk hier om alvast wat leuke ideeën op te doen!

Souza! is “happy fantasy!

 

LEGO Hidden Side: interactieve LEGO sets

Het stadje Newbury heeft een verborgen kant, waar het barst van de spoken. Tijd dus voor actie! Scan met je smartphone of tablet om de spoken te ontdekken in de LEGO Hidden Side sets, als je durft… Met LEGO Hidden Side breng je je LEGO tot leven. Voor kinderen een nieuwe LEGO ervaring doordat de LEGO interactief is. In de LEGO Hidden Side shop vind je alle pakketten.

WINACTIE 🥳

Wil jij een LEGO Hidden Side Paranormale Interceptiebus winnen? Laat dan een reactie achter onder deze blogpost.

Deze winactie loopt af op 27 november 2019. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

 

LEGO Hidden Side Paranormale Interceptiebus

 

Bouwen en experimenteren

Goldieblox Parade Float – Constructie Bouwset

“Hoi, ik ben het, Goldie! Ik ben gek op bouwen. Bouwen is namelijk hartstikke leuk. En nog leuker vind ik het om samen met jou te bouwen. Bouw je met mij mee? “

GoldieBlox is creatief technisch speelgoed voor meisjes van 4 tot 9 jaar. Spelen met technisch speelgoed stimuleert het zelfvertrouwen en het is nog eens hartstikke leuk! Met Goldieblox bouw je letterlijk aan je zelfvertrouwen, spelen met technisch speelgoed stimuleert het positieve zelfbeeld van meisjes en bevordert ruimtelijke vaardigheden en basisprincipes van engineering.

GoldieBlox Parade Float - Constructie bouwset

 

Science 4 You – Experimenteren voor kinderen

Stap in de wereld van de scheikunde en profjes. Maak je eigen parfum, snoepjes, zeep of experimenteer je suf. Super leuke en betaalbare pakketten waarbij kinderen lekker kunnen ontdekken en experimenteren.

Science 4 You

 

Verrassingseffect: uitpakken met L.O.L. Suprise

L.O.L Surprise

De L.O.L. Surprise poppen zijn de leukste verrassingspoppen van dit moment. Scheur laag voor laag de L.O.L. bal af. Elke laag onthult weer een nieuwe verrassing, bijvoorbeeld een leuke accessoire en geeft je een hint over welk L.O.L. Surprise-pop je zal krijgen. Je hebt L.O.L. ballen met daarin een verrassingspop, een kleine zus, maar je kan ook kiezen voor een diertje. Verzamel ze allemaal!

LOL Surprise

Polly Pocket

Terug van weggeweest is Polly Pocket. Polly Pocket is een vrolijk, blond meisje dat de leukste avonturen beleeft. Door de verschillende sets te combineren maakt jouw meisje haar eigen droomwereld waarin alles mogelijk is. De ene dag kiest ze voor de limousine en de volgende dag gaat ze lekker op safari. En ook als ze geen tijd heeft om te spelen, hoeft jouw dochter nog geen afscheid te nemen van Polly Pocket. Met een rugzak, etui en schrijfsetje van Polly Pocket worden ook de schooldagen een vrolijk avontuur.

Polly Pocket

Hatchimals

Hatchimals zijn bijzondere beestjes die je eerst zelf moet uitbroeden. Hou het ei warm, aai het en schud het niet te hard! Je zal de Hatchimal geluidjes horen maken en door de gekleurde lampjes weet je wat je moet doen om het sneller uit te broeden.

Hatchimals

 

Samen een spel spelen

Monopoly

Het bordspel Monopoly blijft nog steeds een hit. Monopoly is een van de bekendste en best verkochte bordspellen ter wereld. Ze komen steeds weer met nieuwe edities. Wij hebben het Monopoly Millennials spel al voor je getest maar je hebt ook de Monopoly L.O.L. Surprise en de Fortnite editie.

WINACTIE 🥳

Wij geven een Monopoly Millennials editie weg. Wil jij hem winnen? Laat dan een reactie achter in deze blog.

Deze winactie loopt af op 27 november 2019. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

 

#SNAPSTAR poppen

Ken jij de #SNAPSTAR poppen al? Ze zijn nieuw maar razend populair. Een wereld vol mode, beauty, muziek, fotografie en design! #SNAPSTAR is een verzameling van 6 Social Influencer poppen, elk met een eigen karakter en een uniek gevoel voor stijl. De meidengroep, die bestaat uit Lola, Aspen, Echo, Yuki, Dawn en Izzy, vloggen, bloggen, nemen selfies en wisselen eindeloos van kleding en haarstijl. Het verwisselbare haar en de kleding en accessoires zorgen voor eindeloos speelplezier. Of maak een foto met de #SNAPSTAR Studio-app en voeg je (eigen) achtergronden, make-up en haarstijlen toe. Deel vervolgens het creatieve resultaat met je vrienden en familie!

Snapstar poppen

Kaarten sparen

Pokemon

Pokemon kaarten sparen en mee spelen is op dit moment ook hot. Op de scholen een rage en Pokemon blijft uitbreiden als merk. Pokemon voor echte verzamelaars.

Pokemon kaarten sparen

 

Lekker racen

De racebanen, raceauto’s, bestuurbare auto’s en drones van Carrera zullen alle Formule 1 fans en snelheidsduivels aanspreken. Al meer dan 50 jaar zorgt Carrera ervoor dat slotcar liefhebbers thuis op het circuit kunnen racen. Bij bol.com vindt je het grootste Carrera assortiment voor jong en oud!

Max Verstappen racen

Hot Wheels

Hot Wheels is geen gewoon speelgoed, het is een belevingswereld met auto’s, stunts, crashes en races! Een wereld waar succes gemeten wordt aan het aantal high fives. Een omgeving waar kids ontdekken hoe ze grenzen kunnen verleggen. Hot Wheels is een vervoersmiddel om jezelf te laten zien en om je zelfvertrouwen te vergroten tijdens de race van je leven. Maak het groots!

Hot Wheels

Papiro Station

Met Papiro Quilling Station kun je de mooiste kunstwerken maken! Met deze quilling set leer je om kunst van papierstroken te maken. Kies een van de leuke ontwerpen: van schattig eendje tot gave raket.

Papiro Station

Karaoke Microfoon

Lekker zingen en imiteren met de Karaoke Microfoon!

Karaoke Microfoon

Nog meer Sintcadeaus voor alle leeftijden

De leukste Sinterklaas cadeautjes voor kids 5 tot 10 jaar staan hierboven.  Voor meer inspiratie verwijs ik je graag door. Shop de leukste cadeautjes ruim op tijd voor Sinterklaas. Voorkom zo teleurstelling dat je Sinterklaascadeau niet op tijd door de postbode bij je thuis wordt afgeleverd. Heb je nog niet genoeg inspiratie opgedaan? Dan helpt de winkel van ons allemaalje een eindje op weg. Let ook op hun aanbiedingen. Black Friday start bij Bol.com al op 22 november. Sla je slag!

Ook kunnen je kinderen zich nog even laten inspireren door het Bol.com speelgoedboek!

Linda Bosscher

Ik ben Linda, 33 jaar, getrouwd en moeder van 3 kids. Founder & content creator van Love2BeMama. Deze blog run ik inmiddels 8 jaar en ik schrijf met veel plezier voor jullie herkenbare artikelen.

49 reacties
 1. Graag voor mijn zoon en dochter, die zouden de LEGO Hidden Side Paranormale Interceptiebus helemaal geweldig vinden

  En weer dank voor de inspiratie.

  1. De Lego hidden sides zou super tof zijn voor mijn twee jongens. Die kunnen wel een extraatje gebruiken. Beiden van de zomer te horen gekregen dat ze een chronische aandoening hebben. De oudste red het gelukkig nu met alleen aangepast schoolmeubulair. De jongste heeft thuis een aangepaste stoel, krijgt een aangepaste autostoel en rolstoel. En er komt een traplift thuis. Mega veel veranderingen voor hem dus. En daarnaast opbouwen om naar school te kunnen. Waarin de winter niet mee werkt door alle ziektekiemen waar hij extra vatbaar voor is.

   1. Ik doe graag mee voor de LEGO bus. Mijn zoontje Casper van 5 is helemaal gek van lego. Die kun je niet blijer maken, zeker als het een voertuig is, dat is vet cool.
    Leuke tips overigens, de Goldieblox heb ik genoteerd voor mijn nichtje als we kerst gaan vieren.

 2. Deze editie van monopoly zou echt super zijn voor mijn zoon Sven van 8. Wij gaan duimen!!
  Ik heb trouwens hele leuke nieuwe tips in je blog gelezen!!

 3. Super gaaf die bus! Interactieve lego staat hier wel op het lijstje maar helaas niet echt in sint zijn budget! (Hebben het zeker niet arm hoor! Maar 3 kinderen en 2 sintfeestjes moet je toch ergens een budget limiet trekken ) hoe gaaf zou het zijn als deze toch uit de zak komt zetten! “Maar mam….. dat kon toch niet??” Vingers in de knoop!!

 4. De LEGO Hidden Side Paranormale Interceptiebus wil mijn zoon heel graag winnen. Voor onze legofan!
  Voor dit jaar heb ik al cadeautjes in huis, maar ik zal zeker nog eens terugkijken voor tips voor de verjaardag.

  1. Wat een ontzettend gave winactie Mijn oudste zoon is een enorme Lego fan en zijn kleine broertje kijkt altijd graag toe. Zij zouden echt ontzettend blij zijn met dit gave cadeau!

 5. Dank je wel voor deze tips! Door alle (speelgoed) bomen zien mijn kinderen en ik ook het bos niet meer. Ze zijn alle twee gek van Lego dus de Hidden Side Lego gaat op het verlanglijstje. Zou nog toffer zijn als we het pakket mogen winnen.

  1. Wat een leuke cadeau-inspiratie! Dank daarvoor 🙂
   Ik zou graag voor mijn zoon de Lego set van Hidden side willen winnen. Hij is dit jaar begonnen in groep 3 en heeft het af en toe best lastig op school. Hij komt thuis dan lekker tot rust door met de Lego te spelen, dus ik gun hem wel een nieuwe set!

 6. Oooh superleuk. Monopoly Jr. Is onze zoon van bijna 5 al mee bekend, dus een nieuwe versie zou leuk zijn. Maar die Lego is ook echt heel gaaf! Dus ik waag graag een kansje!!

 7. Goh, ik dacht dat ik al veel wist van Lego maar LEGO Hidden Side had ik nog niet van gehoord. M’n zoon Sven van 9 riep net gelijk; gaaff! Hij is gek op gadgets en lego, leuk dat Lego dit weet te combineren met elkaar. Bedankt voor de tips! Voor een 9 jarige vind ik het steeds moeilijker worden om cadeaus te kopen. Monopoly fortnite had ik ook nog niet van gehoord. Dit zal denk ik het laatste jaar zijn dat we Sinterklaas vieren 🙁

  1. Haha, mijn zoontje (5) is nu druk bezig om zijn verlanglijstje (uit het Bol.com speelgoedboek) vol te plakken. 😉 Geweldig om te zien!

   Het Monopoly spel zou super leuk zijn om met de hele familie te spelen!

 8. Ik vind dit soort lijstjes altijd zooooo fijn! Haal er echt cadeau inspiratie uit. Ik doe heel graag mee aan de winactie voor de Lego hidden side. Griezelig mooi lijkt het ons!

 9. Wat staan hier leuke ideeën tussen! Dank daarvoor. Ik waag gelijk een kansje voor de Lego Hidden Side. Zal hier met twee bouwers goed in de smaak vallen.

 10. Super leuke actie! Ik doe graag mee voor de lego voor mn jongste dochter Isa!
  Voor mn oudste dochter Esmee die dol is op spelletjes doe ik graag mee voor de monopoly!

 11. Leuke winactie zeg! Normaal doe ik eigenlijk nooit mee. Maar nu ga ik toch een poging wagen

  Jax van 5 is momenteel helemaal gek op Lego. Zoals hij zelf zegt is puzzelen niet meer zn favoriet, maar Lego.

  Ik denk dat hij héél erg blij zal worden van de Hidden Side Lego!

  En nu maar duimen

 12. Ooh wat gaaf. Mn zoontje van 8 is gek op lego en vind de serie hidden side te gek. Normaal gesproken vieren we sinterklaas altijd met de familie maar de 1 na de ander melde zicht dit jaar af van de week. Dus nu even een nieuwe invulling gaan bedenken. De jongste zal het vast niet erg vinden om gezellig te gaan lego-en.

 13. Wat leuk!
  Ik doe graag mee voor de Monopoly! Mijn zoontje is echt gek op spelletjes spelen!
  En ik ben gek op Monopoly!
  Kunnen we mooi samen spelen! 😉

 14. Fijne tips! Ik heb een lijstje met cadeauideeen in mijn telefoon die ik het hele jaar door aanvul als ik eens iets leuks zie. Bij verjaardagen, Sint etc kan ik die er dan altijd weer bij pakken als ik geen idee heb wat te geven.
  Ik maak ook graag een kans op de LEGO set. Ze zijn hier alle 3 helemaal LEGO fan.

 15. Deze Lego set zou mijn zoon helemaal fantastisch vinden. Met zijn 5 jaar heeft hij al verscheiden lego sets in elkaar gezet. Van deze serie heeft hij echter nog niets, dus zou wel heel tof cadeau zijn!

 16. Leuke tips! De LOL en hatchimals zijn hier zeker al bekend! De science dozen zijn ook wel een hele leuke tip, en het papier strookjes knutselen, dus die ga ik even onthouden 🙂
  Maar waar mn dochter ineens steeds om vraagt is de lego hidden side! Wat zou dat gaaf zijn om te winnen! Niet alleen zij blij maar dr zusjes ook, want die houden daar ook wel van. Lekker gevarieerd met speelgoed hier!

 17. Wow te gek die lego hidden side bus, daar wagen wij graag een kansje voor
  Zoonlief heeft zijn eigen speelgoed onlangs deels verkocht zodat hij al wat van de lego sets kon kopen, maar deze mist hij nog en wil hij graag stiekem toch hebben. Zou te gek zijn als deze mama dat wint voor hem, aangezien hij ook bijna jarig is

 18. Eerst en vooral bedankt voor de leuke inspiratie! Hebben jullie die papiro al eens uitgetest toevallig? Benieuwd welke mogelijkheden er allemaal bij zijn. Mijn zoontje Milo van bijna 8 is zot van Lego, maar heeft nog geen setjes van de hidden side collectie. Wat zou hij dat fantastisch vinden mochten we deze winnen! Sinds het Halloween geweest is, is hij zo wel wat into griezelen, dus helemaal geweldig! Alvast bedankt!

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.