Waar ben je naar opzoek?

Zangeres Do bevalt van haar eerste kindje

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Zangeres Do bevalt van haar eerste kindje

Voor zangeres Dominique van Hulst (Do) en haar vriend Marc is 2014 goed begonnen! Afgelopen nacht is Do namelijk bevallen van hun eerste kindje.

Hun kersverse zoon heeft de naam Jip gekregen. Voor de ouders was dit een onverwachts wonder; het was meteen raak. In 2007 zijn Do en Marc getrouwd en na drie jaar weer gescheiden. Toch sloeg de vonk weer over en hun liefde wordt nu aangevuld met de komst van zoontje Jip. De bevalling vond Do erg zwaar vertelde ze aan RTL Boulevard. Daar kan ik mij goed in vinden want een bevalling is een hele prestatie. Van harte gefeliciteerd Do en Marc. Geniet van de kleine Jip!

Zangeres Dominique van Hulst

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Op Curacao wonen: dit moet je regelen!

  • 1 dag geleden
  • 10 minuten lezen
Wonen

Een onderhoudsarme en duurzame tuin, hoe begin je eraan?

  • 1 dag geleden
  • 2 minuten lezen
Verre reizen met kinderen

Disney Wish Cruise: een betoverende familievakantie op zee

  • 2 weken geleden
  • 1 minuut lezen