Waar ben je naar opzoek?

Wat te halen voor Valentijnsdag? Leuke cadeautips!

3 minuten lezen Denise Meijer Denise Meijer
Wat te halen voor Valentijnsdag? Leuke cadeautips!

Het is alweer bijna Valentijnsdag en misschien spreek ik voor mezelf, maar ik vind het geweldig om een extra ‘feestdag’ in te kunnen lassen. Commercieel of niet: ik ga cadeautjes uitdelen dit jaar! Sowieso aan mijn partner, maar wat kun je zoal voor elkaar halen op Valentijnsdag? De keuze is reuze maar met onze hulp heb je snel een cadeau in huis.

Wat te halen voor Valentijnsdag?

Iedereen heeft natuurlijk zo zijn mening over Valentijnsdag en of je hier ook wel echt iets voor moet halen. De één vindt het onzin, want : ‘Binnen een relatie is het toch elke dag Valentijn?’ waar de ander (waaronder ondergetekende) het heerlijk vindt dat er een specifieke dag bestaat waar hartjes, rozen en liefde overal op display staan. Ik ben ook van mening dat je wel kan zeggen dat iedere dag Valentijnsdag is samen met je partner, maar hoeveel mensen houden zich hier ook daadwerkelijk aan? Als jij wel van Valentijnsdag houdt, en wat voor je partner wil halen; lees dan vooral verder!

Corona

Zeker in 2021, met al het Corona gezeur, kijk ik er gewoon naar uit om even ‘iets’ te kunnen vieren. Dat dit toevallig romantiek, liefde en passie is. Dat vind ik alleen maar mooi meegenomen. Hoeveel houd je daar namelijk nog van over als je al geruime tijd met elkaar in een lockdown zit? Kortom: ook al vind je het niets, dan nog is er genoeg reden om dit jaar wel wat te halen voor Valentijnsdag, maar wat? Dat is de hamvraag!

Wat halen voor je partner op Valentijnsdag?

Je kan jezelf natuurlijk beroepen op het standaard bosje bloemen, het kaartje en een beetje chocolade. Dit is natuurlijk ook onwijs attent en laat zien dat je aan je Valentijn denkt, maar het is wel weinig origineel. Met deze cadeautips heb je leuke, betaalbare alternatieven voor de standaard Valentijnscadeau’s. Deze zijn leuk om te krijgen, maar ook gewoon om te halen op Valentijnsdag.

Wat moet ik doen met Valentijnsdag voor kinderen? 5 tips!

Als je aan Valentijnsdag denkt, dan denk je waarschijnlijk aan een romantisch onderonsje met de partner. Nu hoeft dit natuurlijk helemaal niet zo te zijn. Steeds vaker pakken ook scholen de feestdag op en maken de kinderen iets leuks voor…

  • Denise Meijer

Tip 1: Koop iets spannends

Haal een seksspeeltje voor Valentijnsdag! Er zijn speciale toys op de markt, speciaal voor koppels. Ideaal voor als je gezamenlijk de avondklok-uurtjes vol wil maken. Vergeet niet om een spannend setje te kopen om de ervaring zo compleet mogelijk te maken. Wedden dat je Valentijnsdag met een knaller eindigt? Tussen de lakens uiteraard.

Tip 2: Een massage

Misschien is het alleen maar mijn partner, maar ik hoef niet eens de deur uit om hem een Valentijnscadeau te halen. Een massage (zonder dat hij er een terug moet geven) is al voldoende. Het enige wat je nodig hebt? Massageolie en misschien wat waxinelichtjes om de slaapkamer een beetje romantisch te maken.

Tip 3: F*CK-it list book

Lovebook heeft een tal van (Engelstalige, dat wel) boeken speciaal voor koppels. Nog leuker is het F*CK-it list boek voor koppels van Jacob & Haver. Dit boek is precies het tegenovergestelde van de zogenaamde bucketlist, maar dan voor koppels. Het staat vol met talloze dingen die jij en je partner vooral NIET gaan doen tijdens jullie relatie. Humoristisch, maar ook leerzaam. Top om te halen met Valentijnsdag!

Tip 4: Stel een speciaal lockdown pakket samen voor jullie samen

Een paar foute, comfi pyjama’s, een abbo op Pathe thuis en natuurlijk heel veel lekkers (en een beetje alcohol). Maak de avonden in lockdown een stuk aangenamer voor jou en je partner door het ultieme chillpakket te halen voor Valentijnsdag. Als je dan toch niets kan doen, dan kunnen jullie het er beter van nemen toch? Heb je de behoefte aan iets ‘actievere’ avondjes? Dan kan je er natuurlijk voor kiezen om er een ietwat spannender pakketje van te maken. Met bijvoorbeeld alles voor erotische massages en alles wat hierna nog gaat komen.

Tip 5: Iets voor het hele gezin

Je kan natuurlijk iets kopen wat alleen voor je partner is, maar ook de kinderen kunnen wel een leukigheid gebruiken in deze periode. Haal dus iets waar jullie wat mee kunnen als gezien. Denk aan een leuk, nieuw bordspel bijvoorbeeld. Haal daarnaast op Valentijnsdag iets lekkers te eten voor tijdens de spelletjesavond. Wedden dat ook de kleintjes intens gelukkig worden van een extra feestdag om de dagen iets minder grijs te maken?

Wat doe jij met Valentijnsdag?

In deze blogpost staan affiliatelinks.
Alles over ons advertentiebeleid lees je hier.

Denise Meijer

Hoi! Ik ben Denise. Freelance tekstschrijver, blogger bij Love2BeMama (al jaren!), auteur van mijn eigen ‘Dirty Novel’, moeder van een Engeltje, een Bengeltje en een Prinses. Zelfstandig huismanager en eigenaresse van Tekstbureau Het Pennetje. Sarcast, optimist, eigenwijs en humorist. Schrijft graag vunzige tekstjes en ik heb een ‘no-nonsense’ mentaliteit. Ook schrijf ik graag over het echte moederschap: ongecensureerd en zonder filter!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 3 weken geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 3 weken geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 1 maand geleden
  • 7 minuten lezen