Waar ben je naar opzoek?

Tweede dag detoxkuur

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Tweede dag detoxkuur

Gisteren was het mijn tweede dag van de detoxkuur. En gisteren vond ik het nog moeilijker dan de eerste dag. De hoofdpijn was weer flink aanwezig en ‘s avonds was ik zo beroerd dat ik bijna moest overgeven. Na een warme douche en het op tijd op bed gaan liggen trok dit gelukkig weg. Voorafgaand aan de kuur wordt benadrukt dat je echt rustig aan moet doen en dat ervaar ik zeker. 

Ik ben heel blij dat het vandaag mijn laatste dag is. Voorafgaand aan de kuur dacht ik dat het makkelijk zou worden. Tot nu toe vraagt het veel doorzettingsvermogen. Vooral mijn bakkie koffie mis ik. En de geur van koffie… mmm! Morgenochtend ga ik extra genieten van een bakje koffie. Helemaal stoppen met het drinken van koffie gaat niet lukken, daarvoor vind ik het veel te lekker, maar ik ga wel heel veel minderen. Vooral aan het eind van de middag en de avond ga ik geen koffie meer drinken.

De afgelopen twee nachten slaap ik als een roosje doordat ik veel dieper slaap en pas wakker word als de wekker gaat (tenzij er een kind wakker is). Ik ga op tijd naar bed en dat wil ik doorzetten. Minimaal 7 of 8 uur slaap per nacht is toch wel aan te raden. De afgelopen maanden ging ik echt veel te laat naar bed. Veel slapen is niet alleen goed tijdens een detoxkuur maar ook als ik straks weer verder ga met afvallen. Slapen is namelijk goed voor het afvalproces. Dat werd mij op de sportschool ook al een keer verteld…

Detoxkuur dag 2

Elke keer probeer ik te genieten van de drankjes maar het komt erop neer dat ik mijn neus dichtknijp en ze opdrink. Sorry, ik kan het niet leuker maken :).

Vandaag begin ik aan mijn laatste dag. Hoera!

Wil jij ook graag starten met een detox van 3- 5- of 6 dagen? Houd dan mijn blogs in de gaten want aan het einde van mijn kuur mag ik jullie een korting van 20% aanbieden op een detoxkuur bij www.balanzscleanse.nl.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Bevalling & Kraamtijd

Watermethode stilgeboren baby: hoe gaat dit in zijn werk?

  • 2 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Moeder zijn en het nog leuk vinden ook: optimaal genieten!

  • 6 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Welke rechten heeft een alleenstaande vader?

  • 7 uur geleden
  • 3 minuten lezen