Waar ben je naar opzoek?

Tips om in 5 minuten je wallen en vermoeidheid weg te werken

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Tips om in 5 minuten je wallen en vermoeidheid weg te werken

Na een gebroken nacht heb je wallen tot je enkels en zie je er ‘s morgens niet al te florissant uit. Vaak nemen wij moeders niet de tijd om onszelf ‘in fatsoen’ te brengen en laten we het voor wat het is. Geen tijd, huilende kinderen of verslapen. Genoeg redenen om jezelf niet op te peppen.

Bovenstaande is niet meer nodig; ik geef jou de tips om binnen 5 minuten je wallen en vermoeidheid weg te werken en fris en fruitig voor de dag te komen. Kom 5 minuten eerder uit je bed en maak een frisse start. Want wees nou eerlijk; als je er goed uitziet voel je jezelf ook al een stuk frisser, minder vermoeid en begin je de dag energieker. Je kunt de wereld aan!

Ik deel met jou mijn tips om binnen 5 minuten jezelf te voorzien van een likje make-up.  Weg met die wallen!

Stap 1; maak je gezicht schoon

Je gezicht is de meest kwetsbare huid. Wist je dat vrouwen hun gezicht iedere dag blootstellen aan meer dan acht verschillende verzorgingsproducten mét parfum? Producten met parfum vergroten het risico op een parfumallergie en op een rode, geirriteerde huid. Door producten te gebruiken zonder parfum en andere onnodige toevoegingen wordt je huid minder belast.

Face Care van Neutral is ideaal voor elke vrouw die haar gezicht goed en veilig wil verzorgen. Speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Voor meer informatie: www.neutral.nl.

Stap 2; ogen opfrissen

Voor

Let's begin!

1. Start met het aanbrengen van BB Cream.

De Dream Fresh BB Cream van Maybelline kost 9,95 euro en vind ik heel erg fijn. Wat een BB Cream nou precies is? Ik vind het heel erg lastig om de juiste foundation bij mijn huid te zoeken. Mijn huid is licht, ik heb sproeten en die wil ik niet helemaal bedekken. En foundation vind ik al snel plakken of hij voelt ‘verstopt’ aan. Een BB Cream is dan de perfecte oplossing; een olievrije formule met een vleugje kleur. Hij ‘ademt’ en beschermt ook meteen tegen de zon. Je voelt het amper zitten en brengt het heel makkelijk aan. Dit is echt een aanrader om je vlekjes en wallen mee weg te werken.

2. Poeder de BB Cream af met een poeder.

Het afpoeder van de BB Cream is niet noodzakelijk. Ik doe het meestal wel tenzij het heel warm is, zoals de afgelopen dagen. Je huid glanst daardoor wat minder en het dekt iets meer af.

3. Breng blush aan op je wangen.

Zonder blush ga ik de deur niet uit. Met mijn lichte huid kan ik wel wat kleur op mijn wangen gebruiken. Op de foto zie je mijn favoriete kleuren.

4. Teken je wenkbrauwen bij.

Mijn wenkbrauwen vallen bijna niet op. Als ik ze bijteken met een wenkbrauwenpotlood spreekt mijn gezicht veel meer.

5. Oogschaduw

Ik gebruik niet dagelijks oogschaduw. Teveel gedoe om op te brengen; ik begin al helemaal niet aan smokey-eyes. Maar als ik het doe gebruik ik twee kleuren die ik meng met elkaar. Het zijn geen opvallende kleuren maar geven mijn ogen wel het extra tintje kleur dat ze af en toe nodig hebben.

6. Nog even wat mascara en na het poetsen van mijn tanden een klein beetje lipgloss of lippenstift (dat laatste is vaak maar van korte duur).

Na

 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Postnatale depressie

Postnatale depressie herkennen en hulp zoeken

  • 5 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Kids & Media

Educatieve spelletjes iPad tip: De Osmo Genius kit

  • 5 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

ADHD kind: medicatie of natuurlijke oplossing?

  • 2 weken geleden
  • 4 minuten lezen