Waar ben je naar opzoek?

Supergrote kleurplaten

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Supergrote kleurplaten

Gegarandeerd urenlang kleurplezier met de Supergrote Kleurplaten van KEK Amsterdam. En ze zijn écht SUPERGROOT. De afmeting van één kleurplaat is maar liefst 91,4 cm bij 150 cm. Dat zijn ruim 22 A4’tjes bij elkaar. Zo’n mega kleurplaat staat garant voor urenlang kleurplezier. 

Gezellig samen kleuren
De kleurplaten zijn gemaakt van stevig, 80 grams papier en geschikt voor stiften, kleurpotloden en verf. Er zijn drie verschillende kleurplaten: naar de sterren, in het bos en in de stad. De kleurplaat Naar de Sterren bestaat uit een universum van sterren en planeten, raketten, vliegende robots en onontdekte sterrenstelsels. In het Bos kunnen kleine en grote boskabouters zich uitleven op talloze bomen, bergen, vogels en adembenemende vergezichten. Tot slot beleven kleine kunstenaars In de Stad veel kleurplezier aan de vele grachtenpandjes, bomen en een loeiende brandweerauto. Zo’n grote kleurplaat is ook meteen een leuke kijkplaat.

Schuif alles aan de kant of leg de kleurplaat op de grond. Lekker samen kleuren. Ook erg leuk voor ouders en opa’s en oma’s.

De Supergrote Kleurplaten zijn online te bestellen bij Kekamsterdam.nl en ze kosten 7,95 euro per stuk.

Supergrote kleurplaten

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Verre reizen met kinderen

Disney Wish Cruise: een betoverende familievakantie op zee

  • 1 week geleden
  • 1 minuut lezen
Blogs over mamma’s en lifestyle

Bericht aan alle moeders: elke dag is Moederdag!

  • 2 weken geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Dit zijn de leukste cadeaus voor meisjes van 3 jaar

  • 1 maand geleden
  • 3 minuten lezen