Waar ben je naar opzoek?

Nieuw in Nederland: Winter Water Factory

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Nieuw in Nederland: Winter Water Factory

Love, Peace & Joy introduceert in Nederland en België het organic label voor kinderen: Winter Water Factory. Dit label kenmerkt zich door krachtige illustraties geprint op 100% zacht en biologisch katoen. 

100% biologisch katoen
Winter Water Factory is een label gespecialiseerd in organische kinderkleding en gevestigd in Brooklyn. De prachtige textiel prints worden gedrukt op zacht, puur biologisch katoen. Winter Water Factory staat voor het creëren van hoogwaardige kwaliteit, maar wil daarbij de planeet gezond houden. Daarom wordt enkel gewerkt met 100% gecertificeerd biologisch katoen. De gehele productie, van het maken van de stof tot het zetten van de laatste steek, wordt gedaan in de Verenigde Staten.

De collectie bestaat uit longsleeves, hoodies, jurken en jumpsuits voor baby’s en kinderen van 0-8 jaar.

De naam Winter Water Factory
Leuk weetje over Winter Water Factory: De originele ‘Winterwasserfabrik’ werd opgericht in de vroege jaren ’80 in Eschweiler in Duitsland, waar ontwerpster en eigenaresse Stefanie opgroeide. Daar verkocht zij samen met haar zus gesmolten sneeuw, ze deden dat in een fles en verkochten het aan hun ouders als ‘winter water’. Deze traditie van het creëren van fijne producten uit natuurlijke hulpbronnen zet Stefanie nu, hetzij het op een iets andere wijze, voort in Brooklyn.

De collectie is te koop bij Love, Peace & Joy.

Winter Factory Collectie

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Kerst met kinderen

Adventskalender zelf vullen: leuke ideetjes!

  • 3 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Kerst met kinderen

De 8 leukste adventskalenders

  • 4 dagen geleden
  • 4 minuten lezen
Sinterklaas

Sinterklaas bingokaarten: leukste bingospellen voor pakjesavond

  • 4 dagen geleden
  • 2 minuten lezen