Waar ben je naar opzoek?

Nieuw in Nederland: Winter Water Factory

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Nieuw in Nederland: Winter Water Factory

Love, Peace & Joy introduceert in Nederland en België het organic label voor kinderen: Winter Water Factory. Dit label kenmerkt zich door krachtige illustraties geprint op 100% zacht en biologisch katoen. 

100% biologisch katoen
Winter Water Factory is een label gespecialiseerd in organische kinderkleding en gevestigd in Brooklyn. De prachtige textiel prints worden gedrukt op zacht, puur biologisch katoen. Winter Water Factory staat voor het creëren van hoogwaardige kwaliteit, maar wil daarbij de planeet gezond houden. Daarom wordt enkel gewerkt met 100% gecertificeerd biologisch katoen. De gehele productie, van het maken van de stof tot het zetten van de laatste steek, wordt gedaan in de Verenigde Staten.

De collectie bestaat uit longsleeves, hoodies, jurken en jumpsuits voor baby’s en kinderen van 0-8 jaar.

De naam Winter Water Factory
Leuk weetje over Winter Water Factory: De originele ‘Winterwasserfabrik’ werd opgericht in de vroege jaren ’80 in Eschweiler in Duitsland, waar ontwerpster en eigenaresse Stefanie opgroeide. Daar verkocht zij samen met haar zus gesmolten sneeuw, ze deden dat in een fles en verkochten het aan hun ouders als ‘winter water’. Deze traditie van het creëren van fijne producten uit natuurlijke hulpbronnen zet Stefanie nu, hetzij het op een iets andere wijze, voort in Brooklyn.

De collectie is te koop bij Love, Peace & Joy.

Winter Factory Collectie

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 1 maand geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 2 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 2 maanden geleden
  • 12 minuten lezen