Waar ben je naar opzoek?

Nieuw: Exit 8, eerste hulp voor groep 8-ers

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Nieuw: Exit 8, eerste hulp voor groep 8-ers

Het nieuwe schooljaar is begonnen. 190.000 kinderen starten in groep 8, het laatste jaar van de basisschool.
Dit is een spannend jaar waarin ze een (Cito-)eindtoets maken, kiezen voor een middelbare school en afscheid nemen van alles wat jarenlang zo vertrouwd was. Daarom lanceert Blink Uitgevers Exit 8. Een tijdschrift, website én app boordevol tips, info en fun toegespitst op de gebeurtenissen die kinderen te wachten staan in groep 8. 

Is je zoon of dochter klaar voor groep 8? Met Exit 8 zeker! Hierin lezen ze niet alleen over vriendschap en afscheid nemen maar ook over het maken van huiswerk, spieken (hopelijk geen tips), de leukste schoolspullen, Cito-stress, het kiezen van een middelbare school en het leven in de brugklas. Ze willen er voor proberen te zorgen dat je zoon of dochter straks stevig in hun sneakers staat!

Niet alleen erg leerzaam en handig voor de kinderen maar stiekem ook wel voor ouders. Exit 8 is een Eerste Hulp Voor Schoolverlaters Tijdschrift.

Meer weten over dit leuke tijdschrift, de app en de website? Check de website!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 34 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 10, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Mama

7 redenen waarom er geen vierde kind komt

  • 6 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Kinderwens

Bestaat er medicatie om sneller zwanger te worden?

  • 1 week geleden
  • 3 minuten lezen
Mama

Hoe trek ik als dove ouder de aandacht van mijn kinderen?

  • 2 weken geleden
  • 2 minuten lezen