Waar ben je naar opzoek?

Nieuw: Exit 8, eerste hulp voor groep 8-ers

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Nieuw: Exit 8, eerste hulp voor groep 8-ers

Het nieuwe schooljaar is begonnen. 190.000 kinderen starten in groep 8, het laatste jaar van de basisschool.
Dit is een spannend jaar waarin ze een (Cito-)eindtoets maken, kiezen voor een middelbare school en afscheid nemen van alles wat jarenlang zo vertrouwd was. Daarom lanceert Blink Uitgevers Exit 8. Een tijdschrift, website én app boordevol tips, info en fun toegespitst op de gebeurtenissen die kinderen te wachten staan in groep 8. 

Is je zoon of dochter klaar voor groep 8? Met Exit 8 zeker! Hierin lezen ze niet alleen over vriendschap en afscheid nemen maar ook over het maken van huiswerk, spieken (hopelijk geen tips), de leukste schoolspullen, Cito-stress, het kiezen van een middelbare school en het leven in de brugklas. Ze willen er voor proberen te zorgen dat je zoon of dochter straks stevig in hun sneakers staat!

Niet alleen erg leerzaam en handig voor de kinderen maar stiekem ook wel voor ouders. Exit 8 is een Eerste Hulp Voor Schoolverlaters Tijdschrift.

Meer weten over dit leuke tijdschrift, de app en de website? Check de website!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 1 maand geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 2 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 2 maanden geleden
  • 12 minuten lezen