Waar ben je naar opzoek?

Nespresso presenteert drie Variations in het vaste assortiment

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Nespresso presenteert drie Variations in het vaste assortiment

Ik kan mijn geluk niet op! Nespresso neemt mijn drie favoriete Variations op hun hun vaste assortiment. Als er een limited editon beschikbaar is bij Nespresso bestel ik ze vaak veelvoudig. Als ze op zijn baal ik… nu kan ik mijn hart ophalen aan het drinken van mijn favorieten.

De drie meest geliefde Variations – Vanilla, Dark Chocolate en Caramel – zijn terug en behoren vanaf maandag 10 juni tot het vaste assortiment Grand Crus van Nespresso. Deze ‘all time favorites’ komen terug op veler verzoek van de NespressoClubleden en krijgen de namen Vanilio, Ciocattino en CaramelitoNespresso luistert niet alleen op dit punt naar haar Clubleden, want zij mogen ook meebeslissen welke tijdelijke Variation later dit jaar in Nederland verkrijgbaar is. DezeVariation ‘Club’ zal vlak voor de feestdagen voor een beperkte periode verkrijgbaar zijn.

Vanilio
Een evenwichtige combinatie tussen aromatische vanilleaccenten en de zachte Grand Cru Livanto. Een tongstrelende melange met een volle en uiterst verfijnde smaak.

Ciocattino
Zoals een bonbonnetje de smaakpappillen verwent en verrast, doet de Ciocattino Grand Cru dit door middel van koffie. De pure en bittere chocoladenoten smelten samen met de gekarameliseerde tonen van de Grand Cru Livanto. Een volle smaak die doet denken aan een tablet pure chocolade.

Caramelito
De zoete smaak van karamel maakt Grand Cru Livanto zachter. Een heerlijke combinatie die doet denken aan zachte, romige toffees.

Koffierecepten
Deze drie Grands Crus zijn echter ook bij uitstek geschikt voor het bereiden van heerlijke koffierecepten. Je kunt kiezen voor zowel warme als koude koffiecreaties. Denk aan een VanilioCafé Liegeois voor een perfecte verfrissing op een warme zomerdag. En liefhebbers van chocolade kunnen kiezen voor een Cioco-Coco Latte Macchiato. Kijk vanaf 10 juni 2013 op www.nespresso.com/variations voor de volledige recepten.

Wat is jouw favoriete smaak?

Favoriete Nespresso Variations

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over opvoeding en ontwikkeling

Leesontwikkeling stimuleren door buiten te spelen

  • 1 week geleden
  • 5 minuten lezen
Relatie & Seks

Is het schadelijk om seks te hebben, terwijl de baby in dezelfde kamer slaapt?

  • 2 weken geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over mamma’s en lifestyle

Krijg weer grip op je werk: 5x Timemanagement tips voor moeders

  • 3 weken geleden
  • 3 minuten lezen