Waar ben je naar opzoek?

Nespresso komt met nieuwe Limited Editon

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Nespresso komt met nieuwe Limited Editon

Hoera! Nespresso clubleden hebben gekozen voor een nieuwe Limited Edition; Cioccorosso. 

Nespresso hecht grote waarde aan de mening van haar Clubleden en vroeg hen daarom om van 10 tot 26 juni mee te stemmen op één van drie genomineerde koffiesmaken:   Cioccorosso, Liminto of Masala Chai. De smaakvolle combinatie van de Livanto met pure chocolade en fris rood fruit – Cioccorosso – was voor de overgrote meerderheid de favoriet. Daarom is deze kersverse winnaar vanaf november voor een beperkte periode verkrijgbaar.

Cioccorosso
Een heerlijke smaakcombinatie van aromatisch geroosterde Livanto Grand Cru koffie met donkere chocolade en verfrissend rood fruit.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Kids & Media

Waarom een tablet in huis onmisbaar is

  • 5 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Kids & Media

Waarom een Nintendo Switch Lite een goede keuze is!

  • 7 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Relatie & Seks

Een avondje uit met bulletvibrator van Rocks-off

  • 1 week geleden
  • 4 minuten lezen