Waar ben je naar opzoek?

Met een detoxkuur het nieuwe jaar beginnen

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Met een detoxkuur het nieuwe jaar beginnen

De feestdagen zijn weer voorbij en de kilo’s zitten er weer aan. Mijn voornemen om niet teveel te eten ben ik altijd spontaan vergeten als er met Kerst weer allemaal lekkers wordt geserveerd. Al moet ik wel eerlijk zeggen dat het mij toch is meegevallen. Zou het komen door al dat sporten? Vast! Toch mogen er best nog meer kilootjes af. Het is tijd om weer in balans te komen!

Over mijn goede voornemens schreef ik 1 januari al een blog. Om dit jaar goed te starten begin ik op 5 januari met een Balanzs Juice Cleanse; een 3 daagse detoxkuur bomvol groenten, fruit, enzymen en mineralen. Deze detoxkuur is gemaakt met een gloednieuwe technologie: Cold Pressing.

Deze detoxkuur zorgt er o.a. voor dat je een stralende huid krijgt en meer energie. Mijn huid is sinds september helemaal van slag dus ik ben heel benieuwd wat dit met mijn huid gaat doen.

Tijdens deze 3 daagse detoxkuur eet ik alleen vloeibaar. Daardoor gaat mijn lichaam de energie die het niet meer nodig heeft voor de spijsvertering, gebruiken voor een diepe reiniging, herstel en genezing. De sappen die ik ga drinken zijn zeer voedzaam. In één flesje zit ongeveer 1 kilo groente en fruit verwerkt. En door de Cold Pressing methode die ze gebruiken blijven er heel veel vitamines, mineralen en enzymen behouden en is de smaak ook veel lekkerder.

De Balansz Cleanse kan je helpen om:

* Meer energie te krijgen
* Je huid weer te laten stralen
* Een nieuwe start te maken met een gezonde(re) levensstijl
* Een paar kilo te verliezen
* Je weer gezond te voelen
* Weer rust in je hoofd te krijgen

Veel goede voornemens kan ik dus in één klap van mijn lijstje afstrepen. Wat nog meer een voordeel is van deze detoxkuur is dat je de detoxkuur niet zelf hoeft voor te bereiden. Je plaatst je bestelling, geeft je startdatum aan en de detox wordt kant en klaar aangeleverd. Er zijn drie pakketten verkrijgbaar; de 3- 5- of 6 daagse detoxkuur. De 3 daagse detoxkuur is voor beginners. Start daar dus mee als je nog nooit een detoxkuur hebt ondergaan.

De drie dagen zullen best pittig zijn. Er zijn namelijk een aantal dingen die ik deze dagen niet mag… Tijdens de detox mag ik geen koffie drinken en dat wordt nog wel lastig voor mij als koffieverslaafde. Maar ik houd voor ogen: het zijn maar drie dagen!
En ik ben heel benieuwd naar het resultaat na de drie dagen. Ik houd jullie op de hoogte!

Mijn ‘voorbereidingen’ gaan 48 uur van te voren in. Ik schenk nu nog een laatste glaasje wijn in en eet wat chips. Op naar de detoxkuur…

Volg mijn detoxkuur op Twitter onder hastag #lindagaatdetoxen en op Instagram.

Meer informatie over de Balanzs Detoxkuur vind je op hun website.

balanzs detoxkuur

Ik ben heel benieuwd naar de ervaringen met een detoxkuur. Heb jij wel eens een detoxkuur gedaan? Vertel mij in de comments hoe je ervaring daarmee is.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar school op Curacao: zo hebben wij het geregeld!

  • 2 dagen geleden
  • 7 minuten lezen
Podcast

Wil je horen: 5x podcasts voor op (thuis)vakantie

  • 3 dagen geleden
  • 4 minuten lezen
Zomerse activiteiten

Waarom de zomer zoveel beter is nu kinderen ouder zijn

  • 5 dagen geleden
  • 6 minuten lezen