Waar ben je naar opzoek?

Masturbatie helpt tegen corona… (en lockdownverveling natuurlijk)

3 minuten lezen Denise Meijer Denise Meijer
Masturbatie helpt tegen corona… (en lockdownverveling natuurlijk)

Ik denk dat ik voor iedereen praat als ik zeg dat we allemaal verschrikkelijk last hebben van coronamoeheid. Nu met de tweede lockdown vragen we ons nog meer af wat we in hemelsnaam nog wel mogen/ kunnen doen. Dat binnenzitten speelt de parten. Of toch niet? Want er is een binnenactiviteit waar je jezelf mee bezig kan houden en je immuunsysteem een boost geeft. Nee! Ik heb het niet over meedoen met een jaren 80 arobics-video, maar masturbatie en dat is iets wat zeer effectief is gebleken tegen corona.

Handen wassen, anderhalve meter afstand houden, geen bezoek over de vloer, geen hapje buiten de deur en de mondkapjesplicht. Ik word al bijna depressief terwijl ik het lijstje aan het typen ben. Dus als je dan ‘toevallig’ terecht komt op een artikel waarin de positieve effecten van masturbatie, in de strijd tegen het coronavirus worden omschreven… Sorry, maar ik word dan toch best een beetje enthousiast. Eindelijk een keer iets waar ik me in kan vinden. Of laat ik het zo zeggen: een actie die je kan ondernemen die naast effectief; ook gewoon leuk is om te doen. Nog leuker is dat de medische onderbouwing gewoon klopt. Of je moet er nog van overtuigd zijn dat masturberen blind maakt, maar daar ga ik dan weer niet vanuit.

Tijd voor eigenliefde

Als je dit artikel leest. Dan bestaat er een grote kans dat je, net als ik, een moeder bent. Ik kan mezelf dus best voorstellen dat je jezelf nu afvraagt waar je de tijd voor dat beetje ‘eigenliefde’ vandaan gaat halen. Wees creatief! Kan ik alleen maar zeggen. Doe de badkamerdeur eens op slot! Barricadeer de slaapkamerdeur of trap de kinderen even naar buiten voor een uurtje. In één klap is masturbatie niet meer een manier om jezelf te vermaken, maar een effectieve manier om corona buiten de deur te houden. Het is een offer wat gemaakt moet worden om te zorgen dat je gezond blijft. En met jou natuurlijk weer zoveel anderen. Niet overtuigd? Ik leg het even uit!

Ik ben een moeder en ik masturbeer…

Ik ben een moeder en ik masturbeer en ikk schaam mij daar niet voor. Het begon allemaal vroeger… Ik was een jaar of 14 toen ik voor het eerst masturbeerde en dit doe ik nog steeds. Oef, is dit een…

  • Liselotte Hartman

Masturbatie en corona

Ik kan sowieso, zo binnen een minuut, ongeveer honderd redenen bedenken waarom je vanavond nog aan het masturberen moet slaan en waarom ik er (ik ga daar niet eens over liegen) sowieso meerdere keren per week mee bezig ben. Maar goed: het gaat nu even om de positieve medische effecten van masturbatie. Wat maakt het zo gezond en hoe kan het in hemelsnaam helpen tegen corona?

Positieve effecten masturbatie tegen corona

Het is bewezen dat masturberen je immuunsysteem een boost geeft en de witte bloedcellen laat toenemen. Dit is op zijn beurt weer goed om het lichaam te helpen met infecties en virusjes de das om te doen. Interessant en intrigerend. Niet alleen om het feit dat ik mezelf dus wekelijks van de nodige immuunshot voorzie. Maar ik ben ook benieuwd naar hoe dit onderzoek dan is afgenomen. Laten we allemaal even een momentje stilte inlassen voor degene die hebben bijgedragen aan dit onderzoek. Tenslotte hebben deze mensen zichzelf moeten bevredigen, ten overstaan van een team van artsen! Dat moet niet makkelijk zijn geweest. Of je moet er van houden, maar dat is weer een ander verhaal. Voor een ander moment. Anyway: Terug naar het topic. Masturbatie en corona.

Cardiotraining

Naast deze bijzondere reactie van het lichaam op een orgasme (het is trouwens dus wel de bedoeling dat je het ueh…afmaakt) is het ook zo dat je door te masturberen beter slaapt. En slaap helpt je lichaam weer herstellen en genezen. Laten we ook niet vergeten dat seksuele opwinding ervoor zorgt dat je hartslag omhoog gaat. Als je klaarkomt gaat je hart zelfs nog sneller! Het is dus eigenlijk een mini-cardiotraining waar je mee bezig bent en we weten allemaal dat sporten goed is voor je gezondheid.

Dus… Je weet wat je te doen staat. Zeker met de avondklok die steeds dichterbij lijkt te komen én de scholen die nog steeds dicht zijn, is een portie zelfliefde hard nodig.

Denise Meijer

Hoi! Ik ben Denise. Freelance tekstschrijver, blogger bij Love2BeMama (al jaren!), auteur van mijn eigen ‘Dirty Novel’, moeder van een Engeltje, een Bengeltje en een Prinses. Zelfstandig huismanager en eigenaresse van Tekstbureau Het Pennetje. Sarcast, optimist, eigenwijs en humorist. Schrijft graag vunzige tekstjes en ik heb een ‘no-nonsense’ mentaliteit. Ook schrijf ik graag over het echte moederschap: ongecensureerd en zonder filter!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 1 maand geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 2 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 2 maanden geleden
  • 12 minuten lezen