Waar ben je naar opzoek?

Luxe privé villa in de bush van Zuid-Afrika

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Luxe privé villa in de bush van Zuid-Afrika

Mocht je nog eens van plan zijn om naar Zuid-Afrika op vakantie te gaan dan kan ik je deze privé bush villa zeker aanbevelen. Ik ben er zelf nog niet geweest maar als ik de kans kreeg pakte ik meteen mijn koffers.

Het reservaat beschikt over een luxe villa in het noorden van Zuid-Afrika. De schoonheid van de natuur beleef je in volledige afzondering van de buitenwereld inclusief moderne voorzieningen. Wat krijg je voor je geld? Een privé kok, butlers, luxe, mooi uitzicht, vele activiteiten waaraan je deel kunt nemen en je kunt de nachtelijke hemel observeren in een adembenemend observatorium.

Droom je even mee? Hier kan ik wel tot rust komen.

Bush Villa Zuid Afrika zonsondergang

Bush Villa Zuid Afrika zwembad

Bush Villa Zuid Afrika Lodges

Bush Villa Zuid Afrika haardvuur

Bush Villa Zuid Afrika Resort

Bush Villa Zuid Afrika badkamer

Bush Villa Zuid Afrika buitenplaats

Wil jij hier wel tot rust komen? Een vakantie kun je boeken op hun site.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 3 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 3 maanden geleden
  • 12 minuten lezen