Waar ben je naar opzoek?

Little Miss Juliette

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Little Miss Juliette

Little Miss Juliette is 9 jaar oud. Ze houdt van kleuren, knutselen en haar hondje Droppie. Sinds kort heeft ze een skateboard. Ze is er dol op maar al wel een paar keer gevallen. Ook is ze fan van Lady Gaga. Als ze groot is wil ze ook zingen en dansen. Dat doet ze nu al vaak met vriendinnetjes. 

Bij alles wat Little Miss Juliette doet, naar haar boomhut gaan of zingen op het podium, wil ze comfortabele maar leuke kleding dragen. Kleding waar ze zich goed in kan bewegen en wat heerlijk zit.

Little Miss Juliette is een initatief van Beebielove. Het is een stoer, speels en kleurrijk merk voor meiden van 4 t/m 10 jaar. Ook qua prijs in het middensegment en qua kwaliteit mag het op de bovenste plank liggen.

De meiden die Little Miss Juliette dragen zijn eigenwijze ‘spring-in-het-veld’ meiden maar willen het liefst ook een dametje zijn.

“Look at me, I Rock the world!” – Little Miss Juliette

De kleding van Little Miss Juliette

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Verre reizen met kinderen

Disney Wish Cruise: een betoverende familievakantie op zee

  • 1 week geleden
  • 1 minuut lezen
Blogs over mamma’s en lifestyle

Bericht aan alle moeders: elke dag is Moederdag!

  • 1 week geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Dit zijn de leukste cadeaus voor meisjes van 3 jaar

  • 1 maand geleden
  • 3 minuten lezen