Waar ben je naar opzoek?

Liefde voor later

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Liefde voor later

Liefde voor later

Anita Witzier start met een nieuw programma; ‘Liefde voor later’. Een heftig programma over rouw in een gezin. Ze gaat gezinnen volgen waarvan de vader of moeder niet lang meer te leven heeft. Naast hun eigen verdriet komt er ook nog de zorg voor de kinderen erbij. Hoe gaat het gezin het redden zonder vader of moeder en hoe willen ze hun vader of moeder blijven herinneren?

Anita volgt ruimt een jaar lang zeven jongen gezinnen waarvan de vader of moeder ongeneeslijk ziek is. Met behulp van de herinneringensdoos verzamelt de zieke ouder tastbare herinneringen, die voor de achterblijvende kinderen waardevol zijn voor later.

Een harde werkelijkheid met mooie herinneringen voor later. Ik kreeg een brok in mijn keel en kon de uitzending bijna niet bekijken. Wat een sterke mannen, vrouwen en gezinnen. Diep respect!

De uitzendingen worden uitgezonden op maandag. Bekijk de voorgaande afleveringen.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs: 12 weken zwanger

Buikband met tekst en 5 leuke cadeaus voor een zwangere

  • 9 uur geleden
  • 2 minuten lezen
1 week zwanger

Na hoeveel maanden is een vrouw gemiddeld zwanger?

  • 1 dag geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs: 12 weken zwanger

Voeding tijdens zwangerschap: blijf gezond en vitaal zwanger!

  • 1 dag geleden
  • 3 minuten lezen