Waar ben je naar opzoek?

Glitter en glamour

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher

De feestdagen komen er weer aan. We zijn met z’n allen al bezig met de nodige voorbereidingen voor deze wonderlijke dagen van het jaar. Zo staan de winkels al vol met kerstbomen, kerstballen en alle andere gezellige decoratie en vinden we in de kledingwinkels rekken vol met glittertops en mooie glanzende broeken. Prachtige spullen waar we elk jaar weer van genieten.

Ook op beautygebied veranderd er het één en ander zodra de feestdagen in zicht komen. Zo komt OPI met een speciale nagellakcollectie. In samenwerking met Walt Disney Pictures introduceren zij een aantal limited edition nagellakjes geïnspireerd op de nieuwe film The Muppets. In de film gaan The Muppets een nieuwe show maken om hun studio in Hollywood van de ondergang te redden en deze uit handen te houden van een gemene oliemagnaat. Naar verwachting kunnen we vanaf 15 februari in de bioscopen gaan genieten van hun nieuwe avontuur.

De limited edition collectie bestaat uit twaalf schitterende kleuren, waarvan zes felgekleurde glitterlakken en zes hoogglans lakken met een subtiele glinstering in verschillende roodtinten, bronskleuren en koper metallic. Elke kleur is gebaseerd op een karakter van The Muppets. Zoals we van OPI gewend zijn, komen ze ook dit keer weer met schattige originele namen voor ieder lakje. Maak bijvoorbeeld kennis met Warm and Fozzie of glitter met Gettin’ Miss Piggy With It. Hieronder een overzicht van de feestelijke lakjes.

Deze prachtige kleuren toveren je nagels om tot ware juweeltjes. Wil jij ook met prachtige nagels aan de kersttafel zitten, pakjes openmaken of heerlijk onder de kerstboom vertoeven? Wees er dan snel bij, want de lakjes zijn beperkt verkrijgbaar.

Bronnen beeld: Wearefashion.nl, Sheknows.com

© Geschreven door Jolanda 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Geldzaken

Tips kinderen om leren gaan met geld

  • 3 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Bevalling & Kraamtijd

Waarom ik kwaad werd van deze reactie op een geplande keizersnede…

  • 4 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over mamma’s en lifestyle

HG schoonmaakmiddel: Stay at Home cleaning set

  • 4 dagen geleden
  • 3 minuten lezen