Waar ben je naar opzoek?

EPIC: de meest avontuurlijke animatiefilm voor het hele gezin

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
EPIC: de meest avontuurlijke animatiefilm voor het hele gezin

De meest avontuurlijke animatiefilm voor het hele gezin ligt vanaf 25 september in de winkel. Regisseur Chris Wedge (maakte ook de films Ice Age en RIO) neemt je mee naar een geheim in het bos vol plezier, spannende gebeurtenissen, hartverwarmende personages en een avontuurlijke strijd tussen goed en kwaad. 

Het verhaal
Wanneer haar moeder komt te overlijden zoekt M.K. (Amanda Seyfried), haar bijzondere vader op in zijn afgelegen huis in het bos. M.K.’s vader is geobsedeerd door het vinden van bewijs van een fantasiewereld: kleine wezentjes die volgens hem diep in het bos wonen. Een obsessie die haar vader nog steeds blijkt te hebben, ondanks dat zijn gezin er lang geleden al door uit elkaar gevallen is. M.K. wil niks van haar vaders ideeën weten, maar wat doe je als je zelf ineens maar vijf centimeter groot bent en terecht komt in die magische wereld? M.K. komt oog in oog te staan met koningin Tara (Beyoncé Knowles) die haar vraagt “het bladervolk” te helpen om hun bos te bevrijden van het kwaad.

Avontuurlijke animatiefilm voor het hele gezin

Spanning en humor
Naast M.K.’s avontuurlijke verkenning van het bos maakt de kijker ook kennis met de slakken Mub en Grub en hun eigenzinnige humor. De animatie in EPIC is bijna sprookjesachtig, maar de strijd tussen goed en kwaad zorgt ook voor spectaculaire scènes en spannende achtervolgingen. EPIC heeft dus alles in huis voor een avontuurlijke familiefilm.

Indrukwekkend en educatief
Met de EPIC Blu-ray 3D, Blu-ray en DVD ontdekt de hele familie een nieuw deel van het bos. Het exclusieve bonusmateriaal leert kinderen meer over de natuur en is tegelijk entertainend. De indrukwekkende extra’s verkennen de verborgen en wonderbaarlijke wereld van EPIC nog verder – hoe anders zou jouw leven zijn als je maar vijf centimeter lang bent? Wat weten we over de vogels, insecten en slakken van het magische bos en waarom kan verrotting ook best goed zijn voor ons ecosysteem?

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Nieuwsflits

Sinterklaas speelgoed wordt duurder: tot 75%

  • 8 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

Zomerkamp groep 8: Hoe bereid je jouw kind voor op schoolkamp?

  • 11 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

Het brein van een kind: zo werkt het kinderbrein!

  • 3 dagen geleden
  • 2 minuten lezen